Dubai: Wil je bijpraten met familie of vrienden, maar kun je ze niet ontmoeten? Er zijn verschillende apps voor video- en spraakoproepen die onlangs in de VAE zijn toegestaan ​​door de Telecommunications and Digital Government Regulatory Authority (TDRA).

Deze apps die worden beschouwd als VoIP-services (Voice over Internet Protocol), zijn een gereguleerde activiteit in de VAE door TDRA.

Hier is een lijst van 12 VoIP-toepassingen die momenteel zijn toegestaan ​​in de VAE.

1.Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt gratis opties voor videoconferenties aan gebruikers met een Microsoft-account. Met de gratis versie kunt u een vergadering van 60 minuten hosten voor maximaal 100 gebruikers.

De app is beschikbaar voor Apple, Android-apparaten en apparaten die op Microsoft Windows draaien.

2. Zoomen

Zoom is een andere app voor videoconferenties, waarmee u videovergaderingen kunt starten en vergaderingslinks kunt delen met deelnemers die vervolgens aan de videoconferentie kunnen deelnemen. In de gratis versie kunt u een vergadering van maximaal 40 minuten hosten met maximaal 100 deelnemers.

3. Google Hangouts Meet

Google Hangouts Meet, dat is omgedoopt tot Google Meet, maakt videovergaderingen mogelijk voor gebruikers met een Google-account, met maximaal 250 personen.

4.Cisco Webex

Het Webex Meetings-platform is beschikbaar voor Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten, evenals voor webplatforms. U kunt een vergadering opzetten door de app op uw laptop of mobiel te downloaden en links via e-mail te verzenden om mensen uit te nodigen om deel te nemen aan de vergadering.

5.BOTIM

Een van de video-oproep-apps die is goedgekeurd door TDRA is BOTIM, waarmee u audio- of video-oproepen kunt plaatsen naar de contacten die op uw telefoon zijn opgeslagen.

Het is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-apparaten.

6. C’ME

C’Me is een messenger waarmee je kunt chatten met andere gebruikers die de app op hun telefoon hebben, en ook audio- en videogesprekken kunt voeren.

7. HiU Messenger

Met HiU Messenger, dat beschikbaar is voor zowel Apple- als Android-apparaten, kun je chatten met andere gebruikers die de app hebben gedownload en ook audio- en videogesprekken voeren.

8. Voico

Met Voico, dat beschikbaar is voor zowel Apple- als Android-apparaten, kun je chatten met andere gebruikers die de app hebben gedownload en ook audio- en videogesprekken voeren.

9. Etisalat Cloud Talk-vergadering

CloudTalk Meeting op iOS en Etisalat CloudTalk op Android, de app stelt gebruikers in staat om te chatten en audio- en videogesprekken te voeren. U moet echter een betaald abonnement bij Etisalat kopen om de app te gebruiken, vanaf Dh60 per maand voor een basisabonnement.

10.Totoko

Totok is een andere app die is goedgekeurd door TDRA en die kan worden gebruikt om te chatten met andere gebruikers die de app hebben gedownload, en ook om audio- en videogesprekken te voeren. De app is beschikbaar voor Apple-, Android- en Huawei-apparaten.

11. Comera

Comera is een app die beschikbaar is voor zowel Apple- als Android-apparaten en waarmee één-op-één chats, spraakoproepen en videogesprekken mogelijk zijn.

12.GoChat

Eerder dit jaar lanceerde Etisalat de GoChat Messenger, een alles-in-één gratis app voor spraak- en videogesprekken. De app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *