Ik schrijf misschien veel over telefoons voor de kost, maar ik ben verrassend rustig als het gaat om het gebruik van veel verschillende apps. Ik heb eerder een kernpakket met apps die ik op een reeks telefoons heb, waaronder enkele van de beste Android-telefoons en mijn iPhone 13 Pro.

Mijn focus met smartphones ligt meestal op hun oorspronkelijke functies – zeg weergave-instellingen of cameramodi – in plaats van ze te gebruiken als platform voor een groot aantal verschillende apps. Met dat in gedachten zijn de volgende apps heel erg mijn essentiële apps, en de eerste dingen die ik zal installeren of op een startscherm zal verschijnen wanneer ik een nieuwe smartphone installeer.

1.Google Maps

Google Maps-pictogram op een telefoonscherm

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende app voor iedereen, maar hoewel het standaard is voor vrijwel elke Android-telefoon, is Google Maps de eerste app die ik op een nieuw iOS-apparaat installeer. Apple Maps heeft de afgelopen jaren een lange weg afgelegd en is een prima service. Maar Google Maps heeft me nog niet in de steek gelaten en ik vind dat het de superieure kaartenservice is.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *