In het tijdperk van geavanceerde technologie zoals het nu is, worden mensen geconfronteerd met verschillende platforms die online leendiensten aanbieden.

Hier is een lijst en link met de beste mobiele apps voor online zakelijke en persoonlijke leningen in Nigeria.

Deze service is voor veel mensen erg nuttig, maar de opkomst van illegale online leningen baart het publiek ook zorgen. Daarom hebben we via dit artikel een lijst gemaakt met officiële online leningen.

Naast de ontwikkeling van het digitale tijdperk hoeven alternatieve geldbronnen niet altijd van conventionele dienstverleners zoals bankieren te komen.

Een online leningaanvraag of digitaal krediet kan een redelijk betrouwbare oplossing zijn. Naast het snellere en eenvoudigere aanvraagproces, bieden digitale kredietdiensten ook gemakkelijke toegang vanuit de greep van een smartphone

Online lening aanvragen kan de oplossing zijn.

De reden is dat, in vergelijking met geld lenen bij een bank, online lenen een veel sneller en eenvoudiger proces biedt.

U hoeft uw huis niet uit en in lange rijen bij de bank te wachten.

De indiening kan eenvoudig worden gedaan via de applicatie op de mobiele telefoon, wat tijd en moeite bespaart.

Hier is een lijst met de beste mobiele apps voor online zakelijke en persoonlijke leningen in Nigeria.

lening app in nigeria

lening app in nigeria

1. KiaKia

kiakia

kiakia

KiaKia (een handelsnaam van KiaKia Bits Ltd RC:799552), opgericht in 2016, is een gelicentieerd niet-bancair financieel technologiebedrijf. KiaKia, een van de pioniers op het gebied van digitale geldschieters in Nigeria en tevens de toonaangevende peer-to-peer-marktplaats, biedt beveiligde en ongedekte leningen en neemt ook deel aan goed gestructureerde winstdelende zakelijke transacties. We richten onze inspanningen voornamelijk op micro-, kleine en middelgrote ondernemingen met een enorm groeipotentieel, zonder toegang tot krediet van traditionele financiële instellingen.

2.Eerlijk geld

app voor eerlijk geld lenen

app voor eerlijk geld lenen

Digitale bank die onmiddellijke leningen geeft, geen onderpand nodig.

Krijg leningen tot ₦ 1 miljoen, een bankrekening met gratis overschrijvingen, een betaalpas voor uitgaven en meer

FairMoney bouwt aan de toonaangevende mobiele bank voor opkomende markten.

We zijn uniek dankzij onze internationale aanwezigheid (met kantoren op 3 continenten) en onze impactgedreven missie. We brengen financiële inclusie naar mensen met een lage bank in opkomende markten!

3.Betaler

Paylater, een online mobiele app die gebruikers kortlopende leningen verstrekt, heeft in november versie 2 van zijn app uitgerold. Paylater Plus is de grootste toevoeging aan Paylater v2 en is beschikbaar voor loontrekkenden.

4. Palmtegoed

Palmkrediet

Palmkrediet

Online geld lenen met de Palmcredit app Direct een lening aanvragen met een flexibel afbetalingsplan en een gunstige rente.

Palmcredit is eigendom van Newedge Finance Limited (RC1585793) en heeft een volledige vergunning van de CBN om als financieringsmaatschappij in Nigeria te opereren. Palmcredit is CBN-goedgekeurd.26-apr-2022

5. Tak

filiaallening-app

filiaallening-app

Branch maakt het gemakkelijk voor mensen in Nigeria om gratis geld over te maken, directe leningen tot ₦ 500.000 te krijgen en te genieten van een investeringsrendement van 20% per jaar. Voltooi onze aanvraag binnen enkele seconden en geniet van superieure waarde.

Palmcredit is eigendom van Newedge Finance Limited (RC1585793) en heeft een volledige vergunning van de CBN om als financieringsmaatschappij in Nigeria te opereren. Palmcredit is CBN-goedgekeurd.26-apr-2022

6.QuickCheck

quickcheck lening app

quickcheck lening app

Krijg snel geld. Altijd en overal.
Ga nooit meer kapot. Geen lange wachtrijen. Geen omvangrijke documenten. Geen lange wachttijden. Alleen je smartphone en de QuickCheck-app.

Waarom QuickCheck?
We gebruiken machine learning om het gedrag van leners te voorspellen en leningaanvragen direct te evalueren.
We streven ernaar om digitale financiële diensten aan te bieden om u te helpen dichter bij uw persoonlijke en zakelijke doelen te komen.

7. Aella-tegoed

De Aella-lening-app biedt een minimaal leenbedrag van ₦ 1.500 en een maximaal bedrag van ₦ 1.000.000, waarbij elke Aella-lening afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de terugbetalingsgeschiedenis van de Aella-lening-app en het financiële profiel

Maar achter het gemak hebben online leningen ook een aantal risico’s.

Deze leningen brengen over het algemeen dagelijks rente in rekening en er is ook een risico op fraude.

Onlangs is er veel nieuws geweest over online leningen die verontrustend zijn.

↯↯↯Lees meer over het onderwerp op TDpel Media ↯↯↯

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *