“Elke dag zie ik een nieuw ongelooflijk ding dat AI kan doen dat me gewoon wegblaast.” Dat zijn de woorden van Shaan Puri, mede-presentator van My First Million, in de meest recente aflevering van de show, die een serieus optimistische houding toont ten opzichte van het gebruik van AI.

Het is eigenlijk geen verrassing, gezien hoe snel de wereld van kunstmatige intelligentie vordert en hoeveel toepassingen in de echte wereld we dagelijks zien.

Het meest interessante aan de recente explosie van AI-aangedreven applicaties en programma’s is de pure breedte van de gebieden die worden bestreken. Het is duidelijk dat we als AI-aangedreven investeringsapp geen onbekenden zijn met de krachten van AI, maar de technologie wordt nu overal ingezet, van productie tot logistiek tot media en zelfs kunst.

My First Million Podcast is een enorm populaire zakelijke en ondernemersshow, en de gastheren bespreken een breed scala aan onderwerpen, waaronder zakelijke kansen, mislukkingen, succesverhalen en trends voor de toekomst.

Als het op AI aankomt, zien deze beide succesvolle ondernemers een groot potentieel en delen ze een aantal van de meest opwindende en interessante toepassingen met AI op dit moment. We gaan in op enkele van de lijst, evenals een beetje inzicht in hoe Q.ai Wall Street hackt met onze AI-aangedreven investeringsapp.

Dall-E 2

Natuurlijke taalverwerking (NLP) is een proces dat communicatie met kunstmatige intelligentie in menselijke taal mogelijk maakt. In eenvoudige bewoordingen betekent het schrijven naar een computer zoals u een e-mail zou schrijven, in plaats van de noodzaak om code te leren.

Dall-E 2 (en de voorganger van versie 1.0 Dall-E) gebruikt NLP om instructies te interpreteren en een afbeelding te maken die overeenkomt. U kunt Dall-E 2 bijvoorbeeld de instructies geven om een ​​”paar of kikkers die motorfietsen berijden op mars” te tekenen en het programma zal een ongelooflijk gedetailleerd en nauwkeurig beeld creëren dat er precies zo uitziet als waar u om vroeg.

De kwaliteit van de beelden die de AI kan maken is ronduit verbluffend. Je kunt het officiële Dall-E 2 Instagram-account bekijken voor een voorbeeld van enkele van de kunstwerken die het maakt.

De organisatie die het heeft gemaakt, OpenAI, heeft verklaard dat het hun missie is om ervoor te zorgen dat kunstmatige intelligentie “de hele mensheid ten goede komt”, en dat de toepassingen voor AI om menselijke taal te begrijpen bijna onbeperkt zijn.

Download Q.ai vandaag nog voor toegang tot AI-aangedreven investeringsstrategieën. Als u $ 100 stort, voegen we $ 50 extra toe aan uw account.

Onwerkelijke spraak

Tekst-naar-spraak bestaat al een tijdje, maar het is altijd onnatuurlijk en robotachtig geweest. Voor velen van ons zonder veel gebruik van de technologie in de echte wereld, is dit misschien niet zo’n groot probleem, maar voor mensen met een visuele beperking wel.

Veel mensen vertrouwen op tekst-naar-spraak om content te consumeren die zo divers is als sociale media, het nieuws, studieboeken, romans en tijdschriften. Een realistisch spraak-naar-tekstplatform stelt hen in staat om inhoud op een veel naadlozere en plezierigere manier te ervaren.

Er zijn ook belangrijke use-cases die verder gaan. Een van de coolste manieren waarop AI in het project wordt gebruikt, is door spraakgegevens van iedereen te analyseren om tekst-naar-spraak te maken die overeenkomt met een specifieke stem.

Er zijn een paar geweldige voorbeelden op de Unreal Speech-website. Eén stem is de ‘Professor’ die griezelig klinkt als Jordan Peterson, en de ‘Entrepreneur’ die om juridische redenen wel of niet ontworpen is om te klinken als Gary Vee.

Zoals Sam en Shaan in de podcast bespraken, zou dit enorme mogelijkheden bieden voor contentuitbreiding naar nieuwe markten. Podcasts kunnen elke aflevering in verschillende talen laten vertalen, met dezelfde toon en spraakpatronen.

De dagen van slecht nagesynchroniseerde films en tv-shows zouden voorbij zijn. We konden Squid Game zien met een volledig Koreaanse cast die op magische wijze Engels sprak. Het is natuurlijk geen magie, maar AI kan dat zeker zo voelen.

Q.ai

Vermogende particulieren krijgen toegang tot diensten, producten en functies waar gewone mensen niet eens van konden dromen. Het is niet eerlijk, maar vaak is het gewoon de manier waarop de wereld werkt. Beleggen is niet anders, en zelfs erger dan veel andere aspecten van het leven.

De rijkste mensen hebben toegang tot strategieën van grote investeringsbanken die eenvoudigweg niet beschikbaar zijn voor het grote publiek. Dingen zoals hedging, long/short-strategieën en thematisch beleggen die grote winsten kunnen opleveren, als u er toegang toe krijgt.

Dit was de drijvende kracht achter de oprichting van Q.ai, opgericht door wijlen Stephen Mathai-Davis. Door het gebruik van AI geeft Q.ai reguliere beleggers toegang tot transacties die voorheen alleen beschikbaar waren voor de elite.

Voorbeelden zijn pair-trades, die tegelijkertijd short gaan in een deel van de markt en tegelijkertijd een long-positie innemen in een ander. Het is een manier om rendement te genereren, zelfs in een dalende markt.

Een goed voorbeeld hiervan is de Tech Rally Kit, die long gaat op tech en de Dow Jones short. Dit betekent dat zelfs als de markt daalt of vlak blijft, beleggers rendement kunnen genereren als technologie beter presteert dan de markt als geheel. We gebruiken AI om deze handel regelmatig opnieuw in evenwicht te brengen, om de optimale mix te vinden voor het beste voor risico gecorrigeerde rendement.

Een ander voorbeeld is de limited edition Microchip Shortage Kit, die lijkt te profiteren van een kortetermijntrend, het wereldwijde tekort aan halfgeleiders.

We bieden ook Portfolio Protection, een door AI aangedreven risicodetectiesysteem dat niet alleen reageert op risico in de markt, maar het ook kan voorspellen. Wanneer onze AI-voorspellingsmodellen opkomende risicofactoren identificeren, implementeert Portfolio Protection hedging-strategieën om verwachte negatieve effecten te compenseren.

Net als Dall-E 2 gebruikt Q.ai ook NLP om opmerkingen van plaatsen als Forbes.com, Reddit en YouTube te analyseren. Dit genereert sentimentgegevens en helpt inzicht te krijgen in wat mensen zeggen over verschillende aandelen en onderwerpen, en hoe dit de beleggingswaarden kan beïnvloeden.

Q.ai stond niet op de lijst van Sam en Shaan, maar dat zou het wel moeten zijn.

Deze persoon bestaat niet

De volgende op de lijst van de My First Million-podcast is een website, thispersondoesnotexist.com die AI gebruikt om hyperrealistische menselijke gezichten te genereren.

Het klinkt misschien vreemd, maar de technologie maakt gebruik van machine learning om miljoenen voorbeelden van het menselijk gezicht te analyseren en vervolgens willekeurige outputs te genereren die er precies zo uitzien als iemand die je op straat zou zien lopen.

De website is een goed voorbeeld van hoe vroeg in de AI-industrie we nu zijn. Er zijn niet veel praktische toepassingen voor deze technologie, maar het is niettemin fascinerend.

Met dit soort projecten kunnen programmeurs de mogelijkheden van hun algoritmen testen en deze voortdurend verfijnen en draaien voor een groot aantal gebruiksscenario’s.

Het wil niet zeggen dat er helemaal geen toepassingen zijn voor Deze persoon bestaat niet. Zoals Sam tijdens de aflevering al zei, kan de site handig zijn voor momenten waarop bedrijven persoonlijkheid aan hun communicatie willen toevoegen.

Getuigenissen zijn een goed voorbeeld, met de mogelijkheid om een ​​gezicht te geven aan een aantal geweldige feedback van klanten, wanneer ze misschien niet hun echte gezicht op een bedrijfswebsite willen hebben.

De toekomst van AI

Het is duidelijk dat het potentieel voor AI enorm is. Dit zijn slechts enkele van de meer unieke voorbeelden van AI-toepassingen die in de echte wereld worden gebruikt, maar het volledige spectrum van toepassingen dat al op de markt is, is veel breder dan deze.

Enkele voorbeelden zijn autoveiligheidssystemen zoals noodremmen en rijstrookassistent, persoonlijke assistent-chatbots voor klantenondersteuning, landbouw, slimme technologie zoals robotstofzuigers, slimme thermostaten en natuurlijk de miljoen verschillende manieren waarop onze telefoons en apps machine learning en AI-technologie gebruiken .

Naarmate de algoritmen verbeteren en er steeds meer gegevens in de systemen worden ingevoerd, zal de technologie alleen maar beter en goedkoper worden, waardoor de toegang steeds wijder wordt.

Vanuit investeringsoogpunt is het gebruik van AI voor reguliere beleggers nog een zeldzaamheid. Veel platforms en makelaars vertrouwen nog steeds op een traditionele benadering van beleggen die sinds de jaren 90 niet echt is veranderd. Dit laat mogelijk aanzienlijke rendementen op tafel liggen.

Download Q.ai vandaag nog voor toegang tot AI-aangedreven investeringsstrategieën. Als u $ 100 stort, voegen we $ 50 extra toe aan uw account.

.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *