Een nieuwe oplaadcassette voor de komende AirPods Pro van de tweede generatie zou luidsprekergaten, een microfoon en een opening voor een lanyard-bevestiging kunnen hebben, volgens vermeende CAD-weergaven van de case gedeeld door AppleInsider‘s Andrew O’Hara op Twitter.

AirPods Pro 2 CAD

Vermeende CAD van AirPods Pro 2 oplaadcassette gedeeld door Andrew O’Hara

O’Hara zei dat hij de nauwkeurigheid van de renders niet kon verifiëren, maar ze sluiten wel aan bij eerdere geruchten over de volgende AirPods Pro-oplaadcassette.

De nieuwe oplaadcase krijgt naar verwachting Find My-ondersteuning, zodat gebruikers de locatie van de case in de Find My-app kunnen volgen in het geval dat deze zoekraakt of zoekraakt, zelfs als de AirPods Pro niet in de case zijn geplaatst. Eerder dit jaar zei analist Ming-Chi Kuo dat de behuizing een geluid kan produceren als hij verloren gaat, wat de toevoeging van luidsprekergaten zou verklaren.

De renders tonen ook een enkel gat voor wat een microfoon zou kunnen zijn, hoewel het onduidelijk is waarvoor het zou worden gebruikt. Een mogelijkheid is dat de microfoon kan worden gebruikt voor Apple’s toegankelijkheidsfunctie Live Listen, waarmee iemand een gesprek in een lawaaierige ruimte of aan de andere kant van een kamer kan horen. De microfoon van de behuizing kan geluid opnemen en naar de AirPods Pro sturen die iemand draagt, waardoor het geluid gemakkelijker te horen is.

Als laatste tonen de renders een uitsparing aan de rechterkant van de behuizing die waarschijnlijk bedoeld is voor een lanyard-bevestiging die is gezien bij een eerder lek. Deze functie zou het gemakkelijker maken om een ​​AirPods Pro-hoesje aan een sleutelhanger te bevestigen zonder dat er een extra accessoire nodig is.

AirPods Pro 2 CAD Render 2


Het is niet duidelijk uit de CAD’s of de behuizing een Lightning-connector heeft zoals de huidige versie of een USB-C-poort, maar geruchten suggereren dat de behuizing dit jaar bij Lightning blijft en volgend jaar samen met de iPhone 15 overschakelt naar USB-C. De case ondersteunt ook MagSafe draadloos opladen sinds hij in oktober 2021 een kleine herziening ontving.

Het is ook waarschijnlijk dat de nieuwe AirPods Pro-oplaadcassette IPX4-geclassificeerde water- en zweetbestendigheid heeft, zoals de oplaadcassette voor de derde generatie AirPods. Momenteel zijn alleen de AirPods Pro-oordopjes waterbestendig en niet het geval.

Hoewel de AirPods Pro van de tweede generatie naar verwachting een langere levensduur van de batterij zullen hebben dankzij een energiezuinigere H2-chip en mogelijk ondersteuning voor de low-power LE Audio-standaard van Bluetooth 5.2, is het niet duidelijk of de batterij in de nieuwe oplaadcassette eventueel groter. De huidige AirPods Pro case is uitgerust met een 519 mAh batterij.

Naar verwachting zal Apple de nieuwe AirPods Pro eind 2022 aankondigen, maar het is niet duidelijk wanneer ze precies zullen worden onthuld. Andere functies die naar verluidt voor de nieuwe AirPods Pro zijn, zijn verbeterde in-ear-detectie, fitness-trackingmogelijkheden en meer.

.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *