Kredietkarma - Financiële vooruitgang transformeren

Uw kredietscore is het belangrijkste als u een transactie op kredietbasis wilt doen. Een kredietscore geeft u inzicht in uw vermogen om leningen terug te betalen en vertrouwen op te bouwen tussen financiële instellingen en gebruikers.

De toename van kredietscore-apps leidt ertoe dat financiële instellingen wereldwijd meer investeren in mobiele applicaties die in realtime met gebruikers communiceren. Met tal van apps die op de markt beschikbaar zijn, is het een uitdaging om één betrouwbare optie te krijgen. Om u te helpen de beste kredietscore-app te krijgen, hebben we een diepgaande beoordeling van de Credit Karma-app voorbereid.

In deze beoordeling van de mobiele app van Credit Karma bespreken we de functies, achtergrond, voor- en nadelen, technische vereisten, beschikbaarheid en hoe u kredietscores kunt controleren met de veranderende trends. We zullen de Credit Karma-app beoordelen in overeenstemming met de verschillende aspecten van de app.

Achtergrond van de Credit Karma-app

De Credit Karma-app is opgericht met het idee om gebruikers te machtigen en hen te helpen gratis toegang te krijgen tot hun krediet- en financiële gegevens. Sinds de start in 2007 heeft de app de afgelopen tien jaar een enorme groei doorgemaakt. Van het verhogen van investeringen tot wereldwijde uitbreidingen, Credit Karma is nu een afstand gedaan van een wereldwijd waardevol, door kapitaal ondersteund persoonlijk financieringsbedrijf.

De Credit Karma-app blijft verschillende functies, tools en producten toevoegen en wordt een persoonlijke financiële assistent voor consumenten. Het richt zich proactief op het identificeren van mogelijkheden om gebruikers te helpen het meeste uit hun geld te halen. Momenteel heeft de app een uitgebreid gebruikersbestand met meer dan een derde van alle millennials en bijna een derde van alle Amerikanen met een kredietkarma-account op de Credit Karma-app.

Functies van de gratis Credit Karma-app

Dit is een van de beste bank-apps die verschillende financiële producten biedt voor elke stap in je reis. Om u een beter begrip van de app te geven, bespreken we nu de cruciale functies ervan in deze beoordeling van de mobiele app van Credit Karma.

1. Gepersonaliseerde kansen op goedkeuring

Credit Karma-app

Met Karma Confidence kunnen gebruikers gepersonaliseerde aanbiedingen bekijken en goedkeuringskansen krijgen voor persoonlijke leningen of creditcards voordat ze zich aanmelden. Credit Karma bepaalt de kans op goedkeuring door uw kredietprofiel te vergelijken met andere leden van een kredietkarma-account die eerder door de kredietverstrekker zijn goedgekeurd.

2. Hulproutekaart

Hulproutekaart

Een nieuwe tool die helpt bij het verkennen van noodhulpprogramma’s, middelen en financiële diensten in moeilijke tijden. Nadat u persoonlijke informatie zoals gezinsinkomen en arbeidsstatus heeft ingevoerd, toont de app informatie over stimuleringsprogramma’s van de overheid, werkloosheidsuitkeringen, opvangmogelijkheden en verschillende leningopties.

3. Gratis ID-bewaking

Controle-ID

Met een Credit Karma-account kunt u kiezen voor gratis ID-monitoring die gratis rapporten biedt om potentiële identiteitsdiefstal op te sporen en tips te krijgen om uw persoonlijke gegevens te beveiligen. De app kan u waarschuwen voor blootgestelde wachtwoorden, zodat u de nodige acties kunt ondernemen om uw account te beveiligen.

4. Krediet Karma-belasting

Met Credit Karma Tax kunt u gratis uw staats- en federale belastingaangiften indienen, zelfs als u tegoeden of aftrekposten neemt. De app ondersteunt populaire IRS-belastingaangifteformulieren, zodat gebruikers de app kunnen gebruiken voor het indienen van aangiften. De functie Audit Defense kan een professionele belastingvoorbereider bieden om gebruikers te helpen in het geval dat de IRS of de belastingdienst van de staat de aangifte controleert.

5. Credit Karma-besparingen

Het is een hoogrentende spaarrekeningfunctie die een concurrerende rente op uw spaarrekening biedt. Overweeg meer van uw financiën en ervaar inzicht in uw krediet en spaargeld vanaf één plek. Ook helpen maandelijkse aanbiedingen zoals het winnen van cashback om meer geld te besparen.

6. Krediet Karma-geld

Credit Karma-app

De Credit Karma-app biedt u een controle-ervaring met Early Payday en een dagelijkse kans om Instant Karma contante terugbetalingen te winnen voor aankopen met een pinpas. Credit Karma Money biedt twee diensten die bekend staan ​​als Spend en Save. Instant cashback is een kenmerk van het uitgavensegment.

7. Controleer de kredietscore van Credit Karma

kredietwaardigheid

De meest gebruikte functie van de app is om de kredietscore van Credit Karma te leren kennen. Met de kredietbeoordeling kunnen gebruikers meer te weten komen over kredietscores, wat van invloed is op de kredietscore en hoe men deze kan beheren.

8. Kredietbewaking

De volgende in deze gratis beoordeling van de kredietkarma-app is een andere belangrijke functie, gratis kredietbewaking. Met kredietbewaking kunt u kredietwaarschuwingen ontvangen wanneer het bedrijf belangrijke wijzigingen ziet gebeuren in de kredietrapporten van Equifax of TransUnion van gebruikers.

9. Karma-aandrijving

Karma Drive

De Credit Karma-app biedt Karma-belastingbesparingen aan het stuur. De app biedt een rijfunctie waarmee u uw score voor veilig rijden kunt volgen om lagere autoverzekeringstarieven te ontgrendelen. Met een goede rijscore kunt u flink besparen op autoverzekeringen van een landelijk vertrouwde aanbieder.

10. Ontdek verschillende creditcards

kredietkaarten

Ontdek meer creditcardaanbiedingen op basis van uw unieke kredietprofiel, zoals herfinancieren, winkelen, belonen, geld terug, saldooverdracht en vele andere. Dankzij Karma Confidence-technologie hebben de Credit Karma-accountleden 66% meer kans op goedkeuring.

Voor- en nadelen van de Credit Karma-app

Hopelijk hebben deze functies het duidelijk gemaakt hoe u een Credit Karma-kredietcontrolerapport kunt krijgen of hoe de app voor u werkt. Laten we in deze review van de mobiele app voor kredietkarma de voor- en nadelen van de Credit Karma-app kennen.

Voordelen van de Credit Karma-app

  • De download van de Credit Karma-app is gratis
  • Uitstekende gebruikerservaring
  • Verklaart de reden voor kredietscores en rapporten
  • Voorgestelde oplossingen voor probleemgebieden
  • Geen kosten betaalrekening
  • geweldig browsen

Nadelen van de Credit Karma-app

  • Afleidende aanbevelingen voor financiële producten
  • Laat je geen transacties importeren
  • Niet beschikbaar in veel landen

Aanvullende details van de Credit Karma-app

Overige gegevens

MAD-beoordeling

Veiligheid– 4.7
Functies– 4.8
Prijzen– 4.8
Navigatie– 4.7

inpakken

Ik hoop dat je na het lezen van deze Credit Karma App-recensie meer vertrouwd raakt met de functionaliteit van de app en begrijpt hoe deze kan worden gebruikt om een ​​gratis kredietrapport te krijgen.

Er zijn verschillende apps voor kredietbeoordeling beschikbaar, maar downloads van de Credit Karma-app laten de betrouwbaarheid en het vertrouwen van de gebruiker in de app zien. De Credit Karma-app is niet in elk land beschikbaar, maar in de toekomst kunnen we wereldwijd een enorme uitbreiding zien. Wees er dus klaar voor om met vertrouwen krediet te ervaren met de Credit Karma-app.

Als je je app wilt laten beoordelen, kun je contact met ons opnemen.

pallavi

Geschreven door
pallavi

Ze is een fervent schrijver van technologie en trending mobiele apps. Als ze niet bezig is je op de hoogte te houden van de technische wereld, besteedt ze tijd aan het lezen van boeken en het spelen van gitaar.


Volgen gelinkt

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *