Vernieuwen

Beste iPhone opladen

(Afbeelding tegoed: Ditching/Apple)

Weet je nog hoe Apple een paar jaar geleden de oplaadsteen uit de doos haalde met een nieuwe iPhone?

Welnu, het is in Brazilië gevonden voor meer dan $ 2 miljoen voor het niet verkopen van iPhones met een power brick, volgens Reuters (opent in nieuw tabblad).

De uitspraak stelt dat Apple geen telefoons meer mag verkopen die niet worden geleverd met een oplaadblok, wat begon met de iPhone 12.

Nu is Apple’s verdediging hier geweest dat de meeste mensen al een oplaadsteen in huis hebben, en dat er miljoenen zijn en dat meer maken schadelijk is voor het milieu.

Bij Apple houden we bij alles wat we doen rekening met onze impact op mens en planeet. Stroomadapters waren goed voor ons grootste gebruik van zink en plastic, en door ze uit de doos te halen, werd de CO2-uitstoot met meer dan 2 miljoen ton verminderd – het equivalent van 500.000 auto’s per jaar van de weg halen,” Apple heeft dit naar verluidt aan TechTudo verteld (vertaald).

“Er zijn al miljarden USB-A-stroomadapters in gebruik over de hele wereld die onze klanten kunnen gebruiken om hun apparaten op te laden en aan te sluiten. We hebben al verschillende gerechtelijke uitspraken in Brazilië gewonnen over deze kwestie en we zijn ervan overtuigd dat onze klanten op de hoogte zijn van de verschillende opties voor het opladen en aansluiten van hun apparaten. We zullen blijven samenwerken met Senacon om hun zorgen op te lossen en we zijn van plan om tegen deze beslissing in beroep te gaan.”

Ben je het eens met de stap van Apple om opladers uit de doos te halen? Moet het de beslissing van de consument zijn om er een zonder extra kosten in te doen, aangezien de telefoons zonder hen nog steeds hetzelfde kosten?

Belangrijk: weerhoudt het je ervan om een ​​nieuwe iPhone te kopen? Vergeet me niet te tweeten @superbeav met eventuele correspondentie.

Apple-evenement september 2021

Waar telefoons voorheen dezelfde chips hadden op de lanceringsdag, zal dat dit jaar anders zijn, zo lijkt het. (Afbeelding tegoed: Apple)

Terwijl we bezig zijn, laten we het hebben over een lek dat de afgelopen uren is verschenen – maar je hebt eerst wat achtergrondinformatie nodig:

Een van de belangrijkste verschillen als het gaat om de iPhone 14 versus iPhone 14 Pro, is de motor binnenin – het sterke gerucht gaat dat Apple voor het eerst de nieuwe chip die het heeft ontwikkeld niet in alle nieuwe telefoons zal stoppen.

Dat klopt, de iPhone 14 en iPhone 14 Plus krijgen niet de nieuwe A16-chipset, maar de A15 van vorig jaar.

Zal dat in reële termen uitmaken? Waarschijnlijk niet, maar mensen hebben graag het gevoel dat ze het nieuwste, nieuwste krijgen als het gaat om het kopen van de nieuwste iPhone.

Nou, het gerucht van de Wall Street Journal (opent in nieuw tabblad) suggereert dat de iPhone 14 een ‘verbeterde’ A15-chip zal krijgen… waarvan ik denk dat Apple hem de A16 zal noemen, en de krachtigere A16-chipset in de iPhone 14 Pro krijgt iets met een andere naam… misschien de A16 Pro, Ultra of X.

Hoe dan ook, het lijkt erop dat Apple de iPhone 14 zal lanceren met een motor met een lager vermogen, maar met een verbeterde grafische kracht ten opzichte van het model van vorig jaar.

Een gouden CAD-weergave van de Apple Watch Pro, enigszins schuin

(Afbeelding tegoed: 91 mobiele telefoons)

Zullen we overgaan op de Apple Watch Pro, het apparaat dat ik persoonlijk het meest interessant vind om te zien? Ingesteld om te komen in de maten 47 mm of 49 mm (waardoor het vrij groot om de pols zou zijn, maar een scherm van 1,99 inch mogelijk zou maken) dat u kunt zien in de weergaven van 91 mobiele telefoons (opent in nieuw tabblad) (en er zijn er meer via de link dat het ook een extra bult aan de zijkant heeft.

En, voor de adelaarsogen van jullie die doorklikten, er is ook een andere knop aan de andere kant. Laten we niet op de zaken vooruitlopen, aangezien dit renders zijn die gebaseerd zijn op ‘industriebronnen’, dus het kan niet meer zijn dan gefluister.

Maar het grotere apparaat met de gemakkelijker in te drukken knoppen past wel bij de lopende horloges die ik constant aan het testen ben – je kunt geen flush-toetsen geven als je probeert de klok te stoppen op het moment dat je denkt dat je een 5K PB.

twee iPhone 14 Pro-modellen die laten zien hoe de nieuwe pilvorm zou werken met software

Krediet: MacRumors/Anoniem

Laten we beginnen met een van mijn favoriete lekken: de iPhone 14 Pro en 14 Pro Max, en het feit dat ze niet met de inkeping komen, maar in plaats daarvan twee uitsnijdingen, één in de vorm van een kleine pil en de andere in de vorm van een gaatje voor de camera.

Ik was een beetje verbijsterd over de asymmetrie hiervan toen ik voor het eerst renders zag, maar recente ‘insider-ontwikkelaarsinformatie’ van de MacRumors-forums heeft ons gewezen op deze bovenstaande afbeelding van Anonymous AS, die beweert dat software de twee gaten samen zal voegen, en de gebruikte ruimte kan meldingslampjes weergeven om u bijvoorbeeld te laten weten wanneer de microfoon in gebruik is.

twee iPhone 14 Pro-modellen met het originele batterijpercentage

Krediet: MacRumors / Anoniem AS

Dezelfde leaker suggereerde ook dat deze kleinere uitsparing een terugkeer zou zien van het ‘originele’ batterijpercentage … we kunnen alleen maar dromen, hè? In plaats van alleen maar te raden hoeveel er nog over is op basis van een kleine afbeelding.

Het is de moeite waard om erop te wijzen dat dit veel renders zijn op basis van een beschrijving, maar het zijn enkele van de betere die we hebben gezien.

iphone in de hand

Dit werd door mijn eerlijke hand genomen bij de lancering van de iPhone 7, ongeveer 1000 jaar geleden of zo (Afbeelding tegoed: toekomst)

Welnu, we beginnen misschien vroeg met dit liveblog, maar het gevoel bestaat dat dit een van de grotere Apple-lanceringen gaat worden – zowel in termen van fanfare als de hoeveelheid dingen die we gaan zien.

Ik zal de hele weg bij je zijn – we bloggen live over de beste geruchten die deze week naar voren zijn gekomen, dus als je een bladwijzer voor deze pagina maakt, krijg je allerlei inzichten, analyses en de nieuwste lekken als de evenement nadert.

We beginnen met wat topline-informatie over elk van de nieuwe producten die we verwachten, en bouwen op met de nieuwste lekken zodra ze zich voordoen (en we weten dat ze zullen … hoewel we betwijfelen of Apple per ongeluk zal tweeten de telefoon zoals het deed met de iPhone 7) en natuurlijk … laat je weten wanneer Tim Cook wakker wordt.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *