Apple is nog niet klaar met de lancering van de nieuwe iPhone 14-serie en Watch Series 8 dit jaar en zal waarschijnlijk volgende maand meer apparaten onthullen, waaronder nieuwe iPads en Macs.

De techgigant beloofde eerder dat het eind dit jaar de overstap naar Apple Silicon in Macs zou voltooien.

Apple heeft in 2020 en 2021 oktober-events georganiseerd en dat wordt dit keer ook verwacht, meldt AppleInsider.

De 10e generatie iPad met A14-chip komt eraan, die een geheel nieuw ontwerp zal hebben dat de iPad Pro nabootst in termen van een plat ontwerp.

De weergaven op sociale media hebben een verticale cameralens aan de achterkant getoond die vergelijkbaar is met die op iPhone X.

“De platte zijkanten kunnen wijzen op compatibiliteit met de Apple Pencil 2, die magnetisch op de zijkant van bepaalde iPad-modellen klikt om op te laden”, aldus Ito in het rapport.

Apple iPad Pro zal waarschijnlijk een M2-chip bevatten als upgrade naar de huidige modellen met M1-chip.

De iPad Pro kan ook worden geleverd met draadloos opladen met MagSafe en mini-LED, achtergrondverlichting voor de 11-inch iPad Pro.

Apple komt waarschijnlijk met een nieuwe MacBook Pro met 5 nanometer-chips.

Dit zijn waarschijnlijk de M2 ​​Pro- en M2 Max-chips en zullen worden gevonden in de 14-inch en 16-inch modellen, aldus het rapport.

De Mac mini is ook een mogelijkheid voor een lancering in de herfst van 2022.

Volgens geruchten zit er ook een nieuwe iMac en iMac Pro in de pijplijn, maar niet dit jaar.

Een ander product dat zou kunnen worden tentoongesteld, is de eerste mixed-reality-headset van Apple.

–IANS

n.v.t./

(Alleen de kop en afbeelding van dit rapport zijn mogelijk herwerkt door de medewerkers van Business Standard; de rest van de inhoud is automatisch gegenereerd vanuit een gesyndiceerde feed.)

Geachte lezer,

Business Standard heeft er altijd naar gestreefd om actuele informatie en commentaar te geven over ontwikkelingen die voor u van belang zijn en die bredere politieke en economische implicaties hebben voor het land en de wereld. Uw aanmoediging en constante feedback over hoe we ons aanbod kunnen verbeteren, hebben onze vastberadenheid en toewijding aan deze idealen alleen maar sterker gemaakt. Zelfs tijdens deze moeilijke tijden die voortkomen uit Covid-19, blijven we ons inzetten om u op de hoogte te houden en op de hoogte te houden met geloofwaardig nieuws, gezaghebbende standpunten en scherpzinnig commentaar op actuele kwesties die van belang zijn.
We hebben echter een verzoek.

Terwijl we de economische impact van de pandemie bestrijden, hebben we uw steun nog meer nodig, zodat we u meer kwaliteitsinhoud kunnen blijven bieden. Ons abonnementsmodel heeft een bemoedigende reactie gekregen van velen van jullie, die zich hebben geabonneerd op onze online content. Meer abonnementen op onze online inhoud kan ons alleen maar helpen om de doelen te bereiken om u nog betere en relevantere inhoud te bieden. Wij geloven in vrije, eerlijke en geloofwaardige journalistiek. Uw steun door middel van meer abonnementen kan ons helpen de journalistiek te beoefenen waar we ons voor inzetten.

Ondersteun kwaliteitsjournalistiek en abonneren op Business Standard.

digitale-editor

.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *