Software-as-a-service (SaaS)-bedrijven Bambuser en Perfect Corp werken samen om een ​​geavanceerde gebruikerservaring te bieden voor virtuele proefsessies en winkelen, en werken samen met Parfums Christian Dior om klanten privé-consulten te bieden.

Door beide oplossingen te integreren, willen Perfect Corp en Bambuser een digitale winkelervaring bieden waarbij “hyperrealistische make-overs” beschikbaar zijn in face-to-face interactieve videosessies, volgens een persbericht op dinsdag (6 september).

“Door onze respectieve expertise te combineren, leveren we nog een krachtige oplossing die de tevredenheid en het vertrouwen van de consument zal vergroten, en die merken een duurzame optie biedt om hun make-upproducten gemakkelijk en direct te presenteren aan shoppers om te proberen tijdens online consultaties,” Perfect Corp. Oprichter en CEO Alice Chang zei in de release.

Zie ook: Luxe retailers willen betalingen, data en high-touch service met elkaar verbinden

Schoonheidstechnologieplatform Perfect Corp maakt gebruik van AR (augmented reality) en AI (kunstmatige intelligentie) om de 3D AR-gezichtstechnologietool Virtual Try-On, Makeup AR, aan te bieden, waarmee gebruikers een “echte” make-over-ervaring in het echt krijgen. tijd.

Videostreamingplatform Bambuser lanceerde Live Shopping in 2019 met zijn One-to-Many-oplossing en bracht vervolgens vorig jaar One-to-One uit, dat tweerichtingsvideogesprekken met winkelmogelijkheden bood, volgens de release.

Lees verder: Perfect Corp. Teams met MAC Cosmetics, SoPost op AI Shade Matching, productbemonstering

“De schoonheidsindustrie is een van onze belangrijkste verticale markten en we werken continu aan het verbeteren van de gebruikers- en klantervaring door samen te werken met marktleidende technische oplossingen zoals Perfect Corp. Gezien het feit dat Perfect Corp. is de toonaangevende leverancier van SaaS AI- en AR-oplossingen op het gebied van beauty en mode, ze zijn ook de ultieme ontwikkelingspartner voor Bambuser in dit segment”, zei Bambuser CEO Maryam Ghahremani in het persbericht.

“Samen geven we een nieuwe kijk op de winkelervaring van de consument en onderscheiden we de productfuncties van Bambuser, waardoor we wereldwijd de leidende Live Shopping-aanbieder blijven”, aldus Ghahremani.

Verwant: AI Firm Perfect Corp. Laat consumenten NFT’s ‘proberen’

aml/kyc

NIEUWE PYMNTS-ENquête VINDT 3 IN 4 CONSUMENTEN MET STERKE VRAAG NAAR SUPER-APPS
Over: De bevindingen in het nieuwe onderzoek van PYMNTS, “The Super App Shift: How Consumers Want To Save, Shop And Spend In The Connected Economy”, een samenwerking met PayPal, analyseerden de reacties van 9.904 consumenten in Australië, Duitsland, het VK en de VS en toonde een sterke vraag naar een enkele multifunctionele super-app in plaats van tientallen individuele apps te gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om samen te werken met innovators en disruptors.

Leer meer

https://www.pymnts.com/news/b2b-payments/2022/virtual-cards-mark-evolution-of-spend-management/partial/


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *