• Verschillende apps kunnen u een gratis tweede nummer voor uw telefoon bezorgen, of het nu voor zakelijke of persoonlijke communicatie is.
  • Google Voice is gratis zonder advertenties en heeft ook een eigen webinterface.
  • Andere apps bieden gratis tweede nummers bij advertenties, maar voor de beste ervaring zijn mogelijk abonnementskosten vereist.

U hoeft geen tweede telefoon te hebben om een ​​tweede telefoonnummer te hebben. Of je nu een iPhone of Android hebt, je kunt een tweede telefoonnummer krijgen dat je kunt gebruiken voor een tweede bedrijf of bijzaak, om aankopen te doen op Craigslist of om eerste dates op Tinder te regelen zonder je hoofdnummer weg te geven. Het geheim? Er zijn verschillende apps die u een gratis tweede telefoonnummer kunnen geven, waardoor u in feite twee lijnen op uw mobiele telefoon krijgt.

Google Voice

Google biedt zijn Google Voice-service sinds 2009 aan, maar heeft deze niet zo up-to-date gehouden als sommige andere apps en websites van Google. Dat is echter een redelijke afweging voor een app die gratis een permanente tweede regel aan je iPhone of Android-telefoon kan toevoegen, zonder verplichtingen – in tegenstelling tot elke andere optie hier, zijn er geen tijdslimieten, in-app-advertenties, of abonnementskosten. En naast het gebruik van Google Voice op je telefoon, heb je ook toegang tot oproepen en voicemail in een webbrowser.

Google Voice op iPhone.

Google Voice is de beste allround app om een ​​gratis tweede nummer te krijgen.

Dave Johnson/Insider


Tekstvrij

Textfree voegt gratis een tweede regel toe aan je Android of iPhone. Na het installeren van de app kun je een tweede nummer krijgen dat gratis onbeperkt sms’en en 60 minuten spraakoproepen per maand levert. En hoewel de advertenties behoorlijk opdringerig kunnen zijn, kunt u Textfree goedkoop uitbreiden om advertentievrij te zijn. Je kunt ook extra tijd kopen, zoals 100 minuten voor $ 1,99. Onthoud dat als u voor de op advertenties gebaseerde service kiest, u uw nummer regelmatig moet gebruiken, anders raakt u de toegang kwijt en moet u zich opnieuw aanmelden met een nieuw nummer.

Dingtone

U kunt een gratis telefoonnummer van Dingtone krijgen met onbeperkte spraakoproepen en sms-berichten, zolang u bereid bent om in-app-advertenties te tolereren die uw ervaring onderbreken. Bovendien kun je je nummer verliezen als je de app niet regelmatig gebruikt. Als je internationaal wilt bellen, kun je Dingtone-credits kopen of gratis credits verdienen door dingen in de app te doen, zoals advertenties bekijken of andere gebruikers doorverwijzen.

Sms mij

TextMe, voorheen bekend als FreeTone, is een andere tweedelijns-app met een gratis serviceniveau. Net als Textfree en Google Voice, geeft Text Me je toegang tot een gratis nummer waarmee je kunt sms’en en spraakoproepen kunt plaatsen binnen de VS en Canada, hoewel de gratis service net als Textfree (en in tegenstelling tot Google Voice) door advertenties wordt ondersteund. Het is een goede optie als je op zoek bent naar een permanent nummer waarvoor je nooit credits hoeft te verdienen of abonnementskosten hoeft te betalen, hoewel de advertenties in de app vervelend kunnen worden.

Sms mij-app op iPhone.

Text Me geeft je gratis toegang tot een tweede regel, maar de in-app-advertenties kunnen opdringerig zijn.

Dave Johnson/Insider


vlieg

Flyp biedt geen volledig gratis serviceniveau, maar u kunt het zeven dagen gratis proberen. Als je een zeer beperkte behoefte hebt aan een tweede nummer, kan dat goed genoeg zijn. En in tegenstelling tot de meeste apps met een tweede nummer, kun je met Flyp een willekeurig aantal extra nummers instellen – tot vijf – voor elk $ 7,99 per maand. Elke lijn geeft je onbeperkt sms’en en bellen, samen met aanpasbare voicemail en andere functies. En elk nummer kan een ander netnummer hebben.

stil

Hushed is beschikbaar voor zowel iPhone- als Android-apparaten en biedt een aantal functies die u niet in andere apps zult vinden, zoals de mogelijkheid om een ​​gratis nummer in te stellen. Helaas biedt Hushed geen doorlopende gratis, door advertenties ondersteunde tweede regel, maar de eerste keer dat u de app gebruikt, kunt u een gratis proefperiode van drie dagen krijgen. Hushed legt geen betalingsinformatie vast, dus er is niets om na drie dagen op te zeggen – je nummer verloopt gewoon. Voor reguliere service kun je Hushed krijgen voor slechts $ 1,99 voor een week spraak- en tekstservice. Als u het nummer langer actief wilt houden, kunt u zich abonneren op een abonnement van $ 3,99 per maand of zelfs een heel jaar krijgen voor $ 29,99.

Berichtenpagina van de Hushed-app op iPhone.

Hushed is drie dagen gratis beschikbaar.

Dave Johnson/Insider


Zijlijn

Terwijl de meeste tweedenummer-apps afhankelijk zijn van wifi om u spraak- en sms-service te bieden via internet, gebruikt Sideline uw bestaande mobiele service om u een tweede nummer te geven. Dat betekent dat u dit niet kunt gebruiken op een telefoon die geen werkend mobiel abonnement heeft, maar het zorgt wel voor betrouwbare service met uw bestaande provider. Bovendien geeft Sideline je niet de optie voor een gratis servicelaag; je kunt kiezen tussen de abonnementen Standard ($ 9,99 per maand) of Pro ($ 14,99 per maand), maar nieuwe abonnees kunnen een gratis proefperiode van zeven dagen van beide niveaus krijgen. Standaard geeft je weinig meer dan alleen het tweede nummer, terwijl een Pro-abonnement een reeks functies bevat, zoals een lijst met contactpersonen die los staat van de standaard in je telefoon en tekstmarketingtools.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *