We zien tegenwoordig een aantal zeer lage iPhone 12-prijzen verschijnen bij een aantal retailers. De uitstekende smartphone van Apple kwam uit in oktober 2020, en is inmiddels ingehaald door de dertiende iteratie. We denken echter dat de iPhone 12 nog steeds een grote kanshebber is, dus het zoeken naar de allerlaagste iPhone 12-prijzen die er zijn, is waar deze pagina over gaat. Hieronder hebben we de highlights voor je uitgezocht, zodat je niet zelf op internet hoeft te zoeken.

Of u nu op zoek bent naar iPhone 12-deals, iPhone 12 Mini-deals, iPhone 12 Pro-deals of iPhone 12 Pro Max-deals, we bieden onderstaande links naar de beste huidige prijzen bij een reeks retailers in zowel de VS als het VK om u te helpen korting op de telefoon. Er is een model voor iedereen, en elke versie is 5G-ready en wordt geleverd met een superscherp Super Retina XDR OLED-display.

Maar wat maakt een goede iPhone 12 prijs? Momenteel kun je de 12 bij Apple kopen voor $ 699, dus als je de handset helemaal wilt kopen, is alles daaronder het overwegen waard. Wat betreft contracten, we hebben hieronder de huidige weddenschap geselecteerd.

Voor meer geweldige aanbiedingen in de VS, mis onze verzameling van de beste iPhone XS Max-prijzen die nu beschikbaar zijn niet. Als je op zoek bent naar een oudere iPhone, bekijk dan onze gids voor de beste iPhone 8-deals of de beste iPhone XR-deals. Of bekijk voor de nieuwste Apple-telefoon onze samenvatting van de beste iPhone 13-deals.

De laagste prijzen voor iPhone 12 nu beschikbaar

iphone 12

(Afbeelding tegoed: Apple)

iPhone 12

De beste goedkoopste high-end iPhone.

Appel prijs: $ 699 / £ 679 | scherm: 6,1-inch OLED | Verwerker: A14 Bionic | Camera: 12 MP breed, 16 MP ultrabreed achter, 12 MP voor | RAM: 4G | Opslag: 64G, 128GB, 256GB

Ziet er mooi uit

Echt krachtig

5G ingeschakeld

Geweldige camera’s

De camera van iPhone 13 is beter

Net hierboven vindt u de huidige beste iPhone 12-prijzen op de briljante Apple-handset. Natuurlijk, als je op zoek bent naar de beste iPhone 12-prijs voor een contract, blijf dan naar beneden scrollen en bekijk onze topkeuzes. Deze widget wordt voortdurend bijgewerkt met de nieuwste, beste contracten die worden aangeboden, dus je kunt er zeker van zijn dat dit de beste iPhone 12-deals zijn die er zijn.

Natuurlijk bieden verschillende netwerken verschillende deals, en Apple geeft je zelf geld terug voor je nieuwe iPhone 12 als je je oude iPhone inruilt voor de nieuwe 12. Er zijn genoeg opties om over na te denken, maar als je gewoon de onderstaande velden filtert voor u het meest relevant is, zult u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe iPhone 12.

Gerelateerde artikelen:

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *