San Diego Comic-Con is officieel voorbij, maar zijn stempel is goed gebrandmerkt in het popcultuurlandschap. Na een afwezigheid van twee jaar keerde de beroemde conventie beter dan ooit terug. Fans brachten hun beste en meest fantasierijke cosplays naar voren en elke grote studio kwam spelen, van Paramount tot Disney. Comic-Con 2022 leverde een hele reeks baanbrekende aankondigingen, plagen en eerste blikken op, waardoor sociale media in afwachting explodeerden.

DC, Netflix en zelfs Amazon brachten hun populairste nieuwe projecten uit. Marvel was de koning van de conventie, presenteerde zijn hele reeks films voor fase 5 en plaagde de volgende twee inzendingen in de wrekers serie. En hoewel Disney veel van zijn meest opwindende aankondigingen voor de D23 van september heeft bewaard, leverde Marvel Studios genoeg verrassingen om eens te meer te bewijzen dat het de onmiskenbare kampioen van Hall H is. Kortom, San Diego Comic-Con 2022 was een overweldigend succes. project toonde het en herinnerde iedereen eraan waarom het nog steeds de top van de popcultuur is.

Wacht, ziet dit er echt goed uit?

Toen Paramount een aankondigde Kerkers en Draken film kreunde het internet en trok een sceptische wenkbrauw op. Het project leek op zijn best een schaamteloze geldroof en in het slechtste geval een treinwrak. De eerste poging om van deze geliefde franchise een speelfilm te maken, resulteerde tenslotte in een werkelijk vreselijke kassa-flop die weinig tot geen gelijkenis vertoonde met het rollenspel dat miljoenen fans kennen en waarderen. De cast verzamelde zich echter op de openingsdag van SDCC 2022 en debuteerde de eerste trailer voor de film. En wat weet je? Het ziet er veelbelovend uit.

Aangevoerd door de altijd charmante Chris Pine, met Michelle Rodriguez, BridgetonRegé-Jean Page, de resident Regency-hunk van Regency, en Hugh Grant die het landschap zeker zal kauwen, de film ziet eruit als de perfecte mix van actie, avontuur en komedie. De VFX zien er solide uit, en hoewel het uitgangspunt zo cliché is als ze komen, lijkt de cast de grap te maken en hun uiterste best te doen voor ons entertainment. Dungeons & Dragons: Eer onder dieven is precies het soort project dat schittert op Comic-Con, en iedereen bij het panel verkocht het als een speer.

Verrassend genoeg vonden de beste momenten van de film buiten de Con plaats, dankzij de unieke activering, misschien wel de beste op de conventie. Een ouderwetse taverne met video’s van de cast, bijzondere drankjes en een drakenanimatie compleet met rookeffecten verwelkomde fans buiten het Convention Center. Bezoekers beschreven de ervaring als fascinerend en leuk, wat het komende project veel goodwill opleverde. Paramount is goed bezig en heeft duidelijk vertrouwen in Kerkers en Draken om de volgende grote franchise te worden. Zou het kunnen lukken? De film komt uit op 3 maart 2023.

Terug naar Midden-aarde

die van Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power is de schaamteloze poging van de streamer om zijn eigen te beveiligen Game of Thrones. De show is tot nu toe overwegend lauw ontvangen, maar Comic-Con hielp het een aanzienlijke hype op te bouwen dankzij een verbazingwekkende nieuwe trailer met bijna elke grote speler en gedetailleerd inzicht in de wereldopbouw en de vereiste productiewaarden van de show. De ringen van macht gaat in première in een aanzienlijk andere wereld dan die waarin Peter Jackson zijn inmiddels iconische trilogie debuteerde; kan de bliksem twee keer inslaan voor dit meesterwerk van literaire fantasie?

De trailer werd positief onthaald door aanwezigen op de Con, die de terugkeer naar Tolkiens Midden-aarde vierden. Het presteert ook behoorlijk goed op YouTube, hoewel veel fans nog steeds sceptisch lijken over de show en wat ze ervan moeten denken – een snelle blik op het opmerkingengedeelte zal dat duidelijk maken. De ringen van macht profiteerde van een gebrek aan concurrentie op de Con — alleen Huis van de Draak stond in de weg. Toch was de show sterk aanwezig op Comic-Con en genereerde genoeg buzz om zichzelf te versterken als een echte speler in de streamingoorlogen en een waardige mededinger voor de kroon die Game of Thrones achtergelaten, wat laat zien als The Witcher en Het rad des tijds niet hebben kunnen claimen.

vuur en bloed

Huis van de Draak is de meest veelbelovende nieuwe show van HBO. Voortbouwend op George RR Martin’s Een lied van ijs en vuur, zal de show zich richten op de Targaryen-dynastie, met name de gebeurtenis die leidde tot hun ondergang en uiteindelijke verbanning uit Westeros: de Dans van de Draken. Comic-Con 2022 zag de release van een nieuwe trailer met nog meer verhaal, meer huizen en meer van de onmiskenbare sterren van de show: draken! Fan-favoriet Matt Smith was aanwezig, en dat doet hij ook niet waardeer uw Morbius grappen.

Na het teleurstellende einde van Game of Thrones en het bitterzoete dat het achterliet bij fans van de show, Huis van de Draak heeft een flinke strijd voor de boeg. Kan het het lot van het publiek in Westeros herstellen, of deed het dat? GEKREGEN alle kans op verzoening verpest? De show belooft alles te hebben wat gemaakt is tronen beroemd – geweld, politieke intriges, prachtige productieontwerpen, incest. Draken.

Ja, de pruiken zijn zeer twijfelachtig, maar de trailer die debuteerde op Comic-Con bracht het huis naar beneden. Fans houden nog steeds van Westeros en wat het vertegenwoordigt, en dat is te zien. De serie kreeg een warm onthaal op de conventie en overtrof misschien wel de belangrijkste competitie, Amazon’s De ringen van macht.

Huis van de Draak ook uitgedaagd Kerkers en Draken voor de beste activeringskroon door een ervaring te bieden waarbij fans konden deelnemen aan een ceremonie voor het uitkomen van de draak. Bezoekers van de activering hebben uit de eerste hand ervaren wat het betekent om een ​​echte Drakenmoeder te zijn en een drakenei uit te broeden en zelfs te poseren en foto’s te maken met een levensgrote replica van de IJzeren Troon. Netjes! De tijd zal het leren, maar de Targaryens lijken op weg om de televisie weer te veroveren.

Dwayne “Born Showman” Johnson

Laten we dit uit de weg ruimen: DC had een mat paneel. Met het schandaal rond castleden van De flits en Waterman films, heeft DC ervoor gekozen om zich te concentreren op zijn twee aankomende projecten, zwarte adam en Shazam! Woede van de Goden. Geen van beide projecten is echter bijzonder hot, althans niet uit de poort. Helaas is het nooit verstandig om te wedden tegen Dwayne Johnson, een showman in hart en nieren die weet hoe hij zijn films moet verkopen.

De voormalige worstelaar bracht het huis naar beneden door een bliksemsnelle entree te maken in hal H, verkleed als Black Adam. Net als veel andere gedenkwaardige momenten op Comic-Con, profiteerde Johnson optimaal van de setting en het publiek en voedde hij hun fantasieën met een uitgebreide lichtshow die veel werk deed om de foto te verkopen voordat er een trailer was vertoond voor aanwezigen. De trailers waren goed, maar Johnson’s showmanschap was de echte magie die DC-fans won.

Toch was het echte gesprek de afwezigheid van Henry Cavill bij de Con. Deadline liet doorschemeren dat de acteur een verrassende verschijning zou maken in het DC-panel om de toekomst van Superman in de DCEU te bespreken, en fans gingen los met theorieën. Zou het een cameo kunnen zijn? zwarte adam in de aanloop naar een totale confrontatie in een aankomend project? Of, durven ze te dromen, een vervolg op 2013 man van staal? De mogelijkheden leken eindeloos. Helaas kwam Cavill niet opdagen, waardoor de fans teleurgesteld, boos en misschien een beetje gebroken van hart waren. Wat is er gebeurd met de man van morgen?

wonder is koning

Tot verbazing van niemand regeerde Marvel Studios Comic-Con 2022. De juggernaut-studio fungeerde als het pièce de resistance en haalde de grote wapens tevoorschijn voor de presentatie op zaterdag. Kevin Feige presenteerde de volledige lei voor Fase 5, die zal beginnen met Ant-Man en de wesp: Quantumaniagepland voor première op 17 februari 2023, en eindigen met de release van Blikseminslagengepland voor juli 2022, 2024.

Alsof dat nog niet genoeg was, onthulde Feige ook drie projecten uit Phase 6! De fase begint met “Marvel’s First Family”, de Fantastic Four, wiens langverwachte MCU-film (laten we die vreselijke Fox-versies met Jessica Alba en Miles Teller vergeten) op 8 november 2024 uitkomen.

De Avengers komen dan weer samen voor twee nieuwe avonturen; in een vreemde gang van zaken zal de serie een succes worden De matrix opnieuw geladen/De Matrix-revoluties en première Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: geheime oorlogen respectievelijk in mei en november 2025. Feige kondigde ook een nieuwe serie aan voor de Man Without Fear, getiteld Waaghals: Opnieuw geboren, en inclusief teases voor andere Disney+ projecten, waaronder Geheime invasie.

Het titellogo voor Avengers: Secret Wars.

Toch moest het hoogtepunt van het panel de eerste trailer zijn van de langverwachte Black Panther: Wakanda Forever. Met in de hoofdrol een ensemble, vermoedelijk geleid door Letitia Wright en met Lupita Nyong’o, Winston Duke, Martin Freeman en Angela Bassett, Wakanda voor altijd zal omgaan met de nasleep van T’Challa’s dood. De film is omgeven door intense speculatie en belangstelling van fans na het tragische overlijden van Chadwick Boseman, maar de trailer belooft een van de beste films in de geschiedenis van Marvel en het hoogtepunt van een ongelijke fase 4.

De trailer bevatte ook de eerste blik op Tenoch Huerta’s gemene Namor, de Sub-Mariner – een personage dat zal fungeren als een mijlpaal in de Latino-representatie – en Michaela Coel’s Aneka. Begeleid door een remix van Tems’ cover van Bob Marley’s Geen vrouwen, geen verdriet en Kendrick Lamar’s Oké, de trailer is emotioneel, episch en veelbelovend; kortom, het is alles wat we gewend zijn van een talent als Ryan Coogler. Hoewel de concurrentie hevig was, de eerste blik op Black Panther: Wakanda Forever was onmogelijk te weerstaan ​​en het beste en meest betekenisvolle deel van de 2022-editie van San Diego Comic-Con.

(Feature afbeelding foto door Daniel Knighton/Getty Images)

Aanbevelingen van de redactie


Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *