AppleInsider wordt ondersteund door zijn publiek en kan commissie ontvangen als Amazon Associate en affiliate-partner verdienen voor kwalificerende aankopen. Deze partnerrelaties hebben geen invloed op onze redactionele inhoud.

Apple-gebruikers hebben een solide router nodig voor werk en ontspanning in de moderne wereld, en gelukkig zijn er veel opties die de bank niet kapot maken. Hier zijn enkele van onze favorieten.

Zowat elke thuisnetwerkconfiguratie heeft een router. Het is gemakkelijk om erg dure te vinden, en een beetje moeilijker om kwaliteit te vinden tegen een lagere prijs. Voor de prijsbewuste met bescheiden behoeften, hier zijn de routers die we leuk vinden voor iPhone-, Mac- en iPad-bezitters.

Linksys WiFi 5 router dual-band AC1200

Een populair merk in routers, deze optie balanceert snelheid en bereik – en biedt beide tegen een zeer betaalbare prijs.

Met behulp van de oudere Wi-Fi 5-standaard, ook wel bekend als 802.11ac, levert het een snelheid tot 1,2 Gbps. Met de specificatie is de router ook compatibel met oudere Wi-Fi 4 (802.11n) verbindingen.

Met dual-band technologie schakelt de AC1200 tussen 2,4 GHz en 5 GHz signalen voor minimale interferentie op elk aangesloten apparaat. Daarnaast heeft het vier 1 Gbps Ethernet-poorten voor snelle bedrade verbindingen.

Met een bereik van 1.500 vierkante meter straalt de router gemakkelijk snelle verbindingen naar een middelgroot huis zonder een range extender. De AC1200 ondersteunt maximaal vijf gelijktijdige apparaten.

Netgear WiFi 6 Dual-Band WAX202 Gigabit-router AX1800

Netgear, een andere bekende naam in de draadloze netwerkindustrie, biedt de nieuwste wifi-standaarden voor een nog betere prijs.

De nieuwe Wi-Fi 6-standaard, ook wel 802.11ax genoemd, is hier ingebouwd in een strak en compact ontwerp. Het biedt een snelheid tot 1,8 Gbps en is achterwaarts compatibel met Wi-Fi 5 (802.11ac) en oudere 802.11a/b/g/n-verbindingen.

Het heeft drie Ethernet-poorten die elk tot 1 Gbps snelheden ondersteunen.

Met dezelfde dual-bandtechnologie kunnen gebruikers schakelen tussen twee verschillende frequenties voor de beste streamingervaring voor elk apparaat. Hoewel het een kleiner bereik van 1200 vierkante meter heeft, compenseert het dit met een bredere ondersteuning van gelijktijdige apparaten tot 64 apparaten.

Asus AC1750 RT-AC65 wifi-router

Het aanbod van Asus combineert meerdere geavanceerde technologieën, snelle verbindingen en een breed signaalbundelbereik voor een ongelooflijke prijs.

Het maakt gebruik van de oudere Wi-Fi 5 (802.11ac) standaard, voor een snelheid van maximaal 1,75 Gbps. Het ondersteunt ook eerdere generaties verbindingen. Met MU-MIMO-technologie kunnen meerdere compatibele apparaten tegelijkertijd profiteren van de beste streamingsnelheden. AiRadar beamforming stuurt het signaal naar aangesloten apparaten om een ​​stabiele verbinding te behouden, naast de dual-band technologie.

Het heeft vier fysieke Ethernet-poorten. Het balanceert de twee vorige routers met ondersteuning voor maximaal 30 apparaatverbindingen en een bereik van 3000 vierkante meter.

Een andere grote naam in routers, de budgetmodellen van TP-Link bieden de hoogste snelheid in onze lijst, met behoorlijke levenskwaliteitsfuncties in connectiviteit.

De oudere Wi-Fi 5 (802.11ac)-standaard biedt een snelheid tot 1,9 Gbps. Het heeft vier Ethernet-poorten die elk maximaal 1 Gbps ondersteunen.

MU-MIMO op de Archer A8 ondersteunt maximaal drie gelijktijdige streams voor maximale upload- en downloadsnelheden voor meer apparaten tegelijk. Met de OneMesh-compatibele lijn van extra routers van TP-Link kan het hele huis volledig worden afgedekt in één naadloos toegangspunt.

De Wave 2-implementatie van dual-band geeft tot 1,3 Gbps op de 5 GHz-band en 0,6 Gbps voor de 2 GHz-band. Dat stelt gebruikers in staat om solide snelheden te krijgen in verschillende toepassingen.

De AX1500 combineert Wi-Fi 6 met behoorlijke snelheden en slimme connectiviteitsfuncties – en dat allemaal voor een betaalbare prijs.

De 802.11ax-compatibele router biedt een snelheid tot 1,5 Gbps.

Met zijn AI Wi-Fi Optimizer en Traffic Optimizer selecteert de router continu de beste kanalen voor elk apparaat en gebruiksapplicaties voor de beste streamingprestaties. Met deze optie kunnen gebruikers maximaal 128 gelijktijdige apparaten aansluiten. Aan de achterkant van het apparaat bevinden zich drie fysieke Ethernet-poorten.

.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *