Bijgesneden opname van een onherkenbare man die een smartphone en een laptop gebruikt terwijl hij thuis werkt

Moyo Studio via Getty Images

Mijn voicemail staat vol met automatische berichtherinneringen, zwervers en spamberichten die niet relevant zijn voor mijn dagelijks leven. Deze berichten beluisteren en verwijderen is niet iets wat ik vaak doe, maar het kan nuttig zijn om de gevreesde “Mailbox is vol”-communicatie te voorkomen die inkomende bellers soms krijgen.

Als je echter ooit de visuele voicemail van je iPhone hebt doorgenomen en oudere of nutteloze voicemails hebt verwijderd, is de waarheid dat je ze waarschijnlijk helemaal niet hebt verwijderd.

Voicemailberichten worden doorgaans opgeslagen op de servers van de mobiele provider; ze worden niet automatisch op de telefoon zelf opgeslagen, maar er kan een back-up van worden gemaakt op iCloud of een computer.

Omdat voicemails worden opgeslagen door de provider, zijn de voicemailinstellingen op uw telefoon relatief beperkt, dus als u problemen ondervindt met voicemail die u niet kunt oplossen door deze op te lossen, weet uw provider waarschijnlijk hoe u dit moet oplossen.

Het feit dat voicemails doorgaans worden opgeslagen op de server van uw provider en niet op uw telefoon zelf, is de reden waarom u uw voicemail opnieuw moet instellen wanneer u van provider wisselt of een nieuwe telefoon aanschaft, en waarom u ze tijdens het proces waarschijnlijk kwijtraakt, tenzij ze zijn geback-upt.

Hoe u uw verwijderde iPhone-voicemails daadwerkelijk kunt verwijderen

Stap 1: Ga naar Voicemail

Je hebt toegang tot je visuele voicemail in de app Telefoon

Je hebt toegang tot je visuele voicemail in de app Telefoon

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Thee Telefoon applicatie is waar recente oproepen, contacten, favorieten, het toetsenblok en voicemail zich bevinden. Hier hebt u toegang tot visuele voicemail.

Ga naar de Voicemail tabblad op de Telefoon app.

Stap 2: Verwijder ongewenste berichten

Een van de leuke dingen van visuele voicemail is dat het het gemakkelijker maakt om uw voicemailberichten te verwijderen.

Ik ben een fan van het wegwerken van oude en ongewenste dingen in het algemeen, maar weet je nog dat we onze eigen voicemail moesten bellen om onze berichten te controleren? We moesten daar zitten wachten tot de opname door de inbox ging, zodat we op een knop op het toetsenbord konden drukken om een ​​bericht te verwijderen.

Voicemails kunnen individueel worden verwijderd in groepen

Voicemails kunnen individueel worden verwijderd in groepen

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Er zijn twee manieren om voicemails op uw telefoon te verwijderen: selecteer een afzonderlijk bericht en verwijder het (links) gouden tik op Bewerk in de rechterbovenhoek van de Voicemail tabblad en selecteer meerdere om tegelijk te verwijderen (Rechtsaf). Helaas is er geen optie Alles selecteren.

Stap 3: Controleer verwijderde berichten

Voicemailinbox ziet er leeg uit, met uitzondering van de verwijderde berichten

Voicemailinbox ziet er leeg uit, met uitzondering van de verwijderde berichten

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Als je alle berichten hebt verwijderd, staar je nu naar een schijnbaar “lege” inbox, maar met een knop Verwijderde berichten. De verwijderde berichten is als de begraafplaats voor uw verwijderde voicemails. En hier kun je ze terugvinden als je er per ongeluk een verwijdert die je wilde bewaren. iPhone bewaart om deze reden ook uw verwijderde foto’s gedurende 30 dagen in de Foto’s-app.

Map verwijderde berichten

De map met verwijderde berichten bevat al mijn oude voicemails van toen ik mijn telefoon voor het eerst kreeg

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Maar als je vergeet dat deze plek bestaat, je voicemails van weleer stapelen zich daar op, net als de mijne.

Ik heb voicemailberichten in mijn map Verwijderd die dateren van januari 2019, rond de tijd dat ik mijn iPhone XS Max kreeg. Let wel, ik ben eind 2021 ook van telefoonmaatschappij gewisseld, dus waar worden alle voicemails opgeslagen? Is het alleen op de server van de koerier of ook op de telefoon? Het lijkt erop dat in mijn geval de meeste ook op de telefoon zelf waren opgeslagen.

Stap 4: Tik op Alles wissen

Tik op Alles wissen

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Toen ik op tikte Verwijderde berichten, alle voicemails die ik de afgelopen 3,5 jaar had verwijderd waren er. Als je eenmaal bij de Verwijderde berichtenje kunt gewoon op . tikken Wis alles om ze allemaal kwijt te raken.

Lege brievenbus

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Ook: Voicemail instellen op iPhone

Maar kunt u er 100% zeker van zijn dat uw voicemails voor altijd worden verwijderd?

Het verwijderen van voicemails van uw visuele voicemail zou ze van de server van de koerier moeten verwijderen, maar is dat zo? Verizon zegt dat het verwijderen van deze berichten, plus de voicemails in de map met verwijderde berichten op de iPhone ze permanent zal wissen en niet ongedaan kan worden gemaakt, waardoor men zou concluderen dat de verwijderde visuele VM-berichten ook van de servers van de koerier worden verwijderd. Als u zich hier zorgen over maakt, raad ik u aan uw provider te bellen om te bevestigen dat dit het geval is.

Veelgestelde vragen

Helaas is hier geen pasklaar antwoord op, omdat dit van aanbieder tot aanbieder verschilt. Ik had voicemails die teruggingen tot januari 2019 in zowel mijn normale inbox als mijn verwijderde berichten, dus ik vroeg me duidelijk af waar ze worden opgeslagen. Bewaart AT&T mijn berichten uit de goedheid van zijn hart nadat ik het een jaar geleden verliet?

Ik kan niet met zekerheid spreken over de berichten in de inbox, maar het lijkt erop dat de verwijderde berichten van mijn voicemail op mijn telefoon zijn opgeslagen. Toen ik een jaar geleden van provider veranderde, veranderde ik ook mijn telefoonnummer, maar kreeg geen nieuw apparaat en al mijn oude voicemails bleven.

Voordat ik voicemails begon te verwijderen alsof ik iets te verbergen had, controleerde ik mijn iPhone-opslag. U kunt de uwe controleren door naar . te gaan Instellingenen selecteer vervolgens Algemeendan iPhone-opslag.

Voordat ik alle voicemails en vervolgens alle verwijderde voicemails wist, zat mijn opslag op 178,1 GB. Na het verwijderen ervan daalde het tot 174,4 GB. Ik wou dat ik mijn berichten had geteld voordat ik ze verwijderde, maar met meer dan 3,5 jaar aan voicemails ben ik er vrij zeker van dat ik er meer dan 100 had.

Wijziging iPhone-opslag

Momentopname van iPhone-opslag voor en na het verwijderen van voicemails

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Visuele voicemail is een functie waarmee gebruikers hun inkomende voicemailberichten in een lijst kunnen zien, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden afgespeeld en zelfs kunnen worden getranscribeerd, afhankelijk van de ondersteuning van de provider.

In plaats van een voicemailservice te bellen en naar alle berichten te luisteren, geeft Visual Voicemail ze weer als een lijst met opnamen, waardoor gebruikers ze ook snel kunnen delen, opslaan of verwijderen.

Hoe u belt om toegang te krijgen tot traditionele voicemail, hangt grotendeels af van de provider. Sommige providers maken voicemail beschikbaar door simpelweg 1 te kiezen, andere moet je een specifiek nummer bellen. Gewoonlijk geeft u door gewoon uw eigen nummer te bellen vanaf uw telefoon (of uw nummer vanaf een andere telefoon en * of # te kiezen) toegang tot voicemail met sequentieel afspelen.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *