GFT is geïdentificeerd als leider in ISG’s Provider Lens™-evaluatie voor: Europa – Google Cloud Partner-ecosysteemgegevensanalyse en machine learning 2022

LONDEN, 26 juli 2022 /PRNewswire/ — kunstmatige intelligentie zou in 2030 bijna 16 biljoen dollar kunnen bijdragen aan de wereldeconomie. Het succesvol implementeren van AI-oplossingen is geworden sleutel voor blijvend concurrentievermogen van bedrijven in alle sectoren.

ISG's Provider Lens(TM)-rapport

ISG’s Provider Lens(TM)-rapport “Google Cloud Partner Ecosystem Data Analytics and Machine Learning” erkent GFT als leider op dat gebied (PRNewsfoto/GFT)

Het analistenbureau ISG erkend GFT als ‘Leader’ in Europa voor data-analyse en machine learning in het Google Cloud Partner Ecosystem, in hun allereerste ISG Provider Lens™-rapport over dit onderwerp. Leiders zoals gedefinieerd door ISG hebben een brede, aantrekkelijke portfolio van producten en diensten, een gevestigde marktaanwezigheid en een sterke concurrentiepositie.

Bij correct gebruik, kunstmatige intelligentie kan bedrijven in alle sectoren een onderscheidend concurrentie voordeel. Het boosts hun productiviteit en verbetert in het algemeen betrouwbaarheid. Bedrijven die AI toepassen in het hart van hun bedrijf, vergroten aanzienlijk hun vermogen om sneller, slimmer en nauwkeuriger beslissingen te nemen. Thee Google Cloud-platform geeft gebruikers snelle en gemakkelijke toegang naar de nieuwste AI-technologieën terwijl enorme hardware-investeringen worden vermeden. Het alleen doen is echter geen ideale optie: om optimale resultaten te halen uit hun Google Cloud AI-applicaties, bedrijven hebben een ervaren partner nodig. Analistenrapporten zoals deze meest recente van ISG maken het nu gemakkelijker om de juiste partnerorganisatie te vinden met de specialistische vaardigheden die nodig zijn om waardevolle bedrijfsresultaten te creëren.

“Sterke visuele inspectiemogelijkheden maken van GFT een leider op het gebied van data-analyse en machine learning in het Google Cloud Partner-ecosysteem”, aldus Mark Purdyhoofdanalist en auteur van het ISG-rapport.

Hoofd Google Cloud Engineering bij GFT, Scott Holmanmerkte op: “Ik ben er trots op dat ISG GFT heeft erkend als leider in het Google Cloud-partnerecosysteem. Met de technologie van Google hebben we veel klanten ondersteund bij het leveren van innovatieve data- en ML-oplossingen. Van het automatisch identificeren van fabricagefouten tot het gebruik van visualisatietools om het liquiditeitsrisico voor wereldwijde banken te beheren – de technologie van Google is daarbij behulpzaam geweest.”

Ter ondersteuning van deze Alpesh Tailor voegde Executive Director van de Global Cloud Business Unit bij GFT toe: “We hebben onze klanten geholpen zowel de kwaliteit als de productiviteit van hun processen aanzienlijk te verbeteren met behulp van AI-oplossingen op Google Cloud. We hebben dit in alle sectoren gedaan, van financiële diensten aan de productie, en niet alleen in Europamaar in Noord en Zuid-Amerika ook.”

Hoogtepunten van het ISG-rapport De sterke expertise van GFT op het gebied van computervisietechnologieën. Het bedrijf staat vermeld als een van de vier wereldwijde dienstverleners voor GCP’s Visual Inspection AI, en zoals het analistenbureau het uitdrukte, “biedt het een reeks geavanceerde visuele inspectietools voor productieprocessen”, waaronder:

  • procesbewaking

  • gebruik van vision AI om productdefecten te identificeren

  • in-line kwaliteitsprognoses

  • analyse van videostreams voor uiteindelijke verpakking

Een ander sterk punt van GFT dat in het ISG-rapport wordt genoemd, is dat van het bedrijf tractie-industrie. Het rapport wijst erop dat het bedrijf “gegevensmoderniserings- en analyseprojecten voor blue-chipklanten” heeft uitgevoerd in Europa en verder.” GFT heeft met succes Google Cloud AI-oplossingen geïmplementeerd voor klanten in verschillende industrieën en regio’s, waaronder een in de VS gevestigde maker van gebakken goederen, de toonaangevende Amerikaanse flessenfabrikant en een van de grootste Amerikaanse autofabrikanten.

ISG’s Provider Lens™-rapport “Google Cloud Partner Ecosystem Data Analytics and Machine Learning” erkent GFT als leider op dat gebied.

Afbeelding downloaden

Meer informatie over hoe Google Cloud en GFT AI-technologie gebruiken om Ford te helpen bij het digitaliseren van hun productieactiviteiten: Transformatie van de fabrieksvloer stimuleren met Google Cloud

Lees de volledige ISG Provider Lens rapporteer hier “Google Cloud Partner Ecosystem Data Analytics and Machine Learning”

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1865796/GFT_Lens_Report.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/742447/GFT_Logo.jpg

GFT-logo (PRNewsfoto/GFT)

GFT-logo (PRNewsfoto/GFT)


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *