Apple werkt aan ten minste drie augmented-reality- en virtual-reality-headset-apparaten, waarvan de eerste waarschijnlijk zal worden gelanceerd met de naam “Apple Reality Pro”, aldus Apple. Bloomberg‘s Mark Gurman.

In de laatste editie van zijn “Power On”-nieuwsbrief legde Gurman uit dat er minimaal drie Apple-headsets actief in ontwikkeling zijn waarvan hij op de hoogte is, onder de codes “N301”, “N602” en “N421”.

Het eerste van deze apparaten, N301, is wat Gurman gelooft dat het “Apple Reality Pro” zal gaan heten. Apple Reality Pro zou de “high-end rivaal” van het bedrijf zijn voor de aankomende Quest Pro-headset van Meta. N602 is naar verluidt de opvolger van de eerste Apple Reality Pro-headset en zou tegen een lagere prijs kunnen komen. N421 is Apple’s lang geruchte augmented reality-bril-apparaat, hoewel Gurman waarschuwde dat het mogelijk enige tijd niet wordt gelanceerd.

Het laatste rapport van Gurman is de eerste concrete indicatie van hoe Apple’s eerste headsetproduct zou kunnen heten. Het is vermeldenswaard dat de naam “Reality Pro” overeenkomt met de recente handelsmerkaanvragen van Apple. vorige week, Bloomberg meldde dat Apple een handelsmerk heeft gebruikt voor verschillende termen waarvan wordt aangenomen dat ze worden geassocieerd met de aankomende headset-apparaten, waaronder ‘Reality Processor’, ‘Reality Pro’ en ‘Reality One’.

Volgens analist Ming-Chi Kuo is Apple van plan om in januari volgend jaar zijn eerste headset aan te kondigen, met mogelijke functies zoals twee 4K micro-OLED-schermen, 15 optische modules, twee hoofdprocessors, Wi-Fi 6E-connectiviteit, eye-tracking , het volgen van objecten en bedieningselementen voor handgebaren. De geschatte prijs van het apparaat is nog onduidelijk, maar sommige rapporten geven aan dat het ongeveer $ 3.000 zou kunnen kosten.

Populaire verhalen

De grote pilvormige uitsparing van de iPhone 14 Pro geeft de privacy-indicatoren van de camera en microfoon weer

De grote pilvormige combinatie-uitsparing die is gepland voor de iPhone 14 Pro-modellen zal privacy-indicatoren weergeven voor de microfoon en de camera, volgens een bron die details op de MacRumors-forums heeft gedeeld. Apple is van plan de inkeping op de iPhone 14 Pro-modellen te vervangen door twee afzonderlijke pilvormige en perforatie-uitsparingen die de TrueDepth-camerasysteemhardware zullen huisvesten.

Het Always-On Display-gedrag van de iPhone 14 Pro in iOS 16 zou dagen voor de onthulling zijn onthuld

Volgens een bron die met MacRumors sprak, zal de iPhone 14 Pro uniek gedrag vertonen op het vergrendelscherm en aanzienlijke veranderingen in de statusbalk dankzij het altijd-aan-scherm. De bron achter de laatste golf van informatie was verantwoordelijk voor het bomlek eerder deze week dat beweerde dat de schermuitsparingen van de iPhone 14 Pro een enkele, uniforme “pil” lijken te hebben op …

Grote detailhandelaar bereidt zich voor op lancering van 2022 iPad Pro-modellen

Minstens één grote retailer bereidt zich voor op de lancering van 2022 iPad Pro-modellen door het apparaat aan zijn systemen toe te voegen, heeft MacRumors ontdekt. De huidige 11-inch en 12,9-inch iPad Pro-modellen van Apple werden gelanceerd in april 2021 en zijn daarmee de langst meegaande iPad Pro-modellen tot nu toe. Er gaan al geruime tijd geruchten over vernieuwde iPad Pro-modellen en nu heeft de Australische luchtvaartmaatschappij Optus 2022 iPad Pro…