Als je net de glimmende nieuwe iPhone 14 of iPhone 14 Pro hebt opgehaald en het meeste uit hun krachtige camera’s wilt halen, dan is deze verzameling iets voor jou.

De iPhone 14 en de iPhone 14 Pro zijn de krachtigste iPhones tot nu toe (ik bedoel, ze zijn allemaal bij de lancering, toch?); Apple heeft echter de lat hoger gelegd als het gaat om de camera’s die ze hebben gebruikt. Dus of je nu de basis-iPhone 14 of de iPhone 14 Pro oppakt, je hebt optica en sensoren die je zullen helpen je mobiele fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Hoe goed de camera’s ook zijn, ze zijn slechts zo goed als de apps die ze aandrijven. Gelukkig helpen veel fotografie-apps in de Apple App Store je bij het plannen, maken, bewerken en delen van je mobiele creaties. In deze samenvatting bekijken we snel de apps die u op de eerste dag van eigendom voor uw iPhone 14 moet downloaden.

Photoshop Express — Een krachtige creatieve app voor makers van inhoud op de iPhone 14

fotografie-apps

Photoshop Express is een krachtige fotografie-app voor redacteuren die onderweg zijn. Hoewel Photoshop Express u niet de hele Photoshop-ervaring biedt, biedt het u een aantrekkelijke set functies waarmee u afbeeldingen snel kunt herstellen, huidvereffening kunt toepassen op portretten, afbeeldingen vloeibaarder kunt maken, fotorasters en collages kunt maken en vormen en tekst kunt toevoegen. Je kunt het gratis downloaden. Als u echter alle functies wilt ontgrendelen, moet u zich aanmelden met uw actieve Adobe-account. Dit wordt een uitstekende app voor de iPhone 14. Lees hier onze volledige recensie.

Snapseed — Pro-bewerking voor de iPhone 14

fotografie-apps

Snapseed is gemakkelijk een van de beste fotografie-apps op mobiele apparaten. De app is geliefd bij fotografen over de hele wereld vanwege het uitstekende ontwerp en de professionele functieset. Curves, witbalansen, temperaturen en een heleboel dingen pas je snel aan. Daarnaast kun je met de app effecten en filters toevoegen. Bijsnijden is ook een fluitje van een cent. U kunt er alles aan doen om uw afbeeldingen te laten schitteren! Je kunt er zelfs RAW-beelden mee ontwikkelen. Het beste gedeelte? Deze app is gratis! Maak het een onderdeel van je iPhone 14-appset.

The Photographers Ephemeris (TPE) — Het laat je telefoon glanzen

fotografie-apps

The Photographers Ephemeris (TPE) is een app die landschapsfotografen gebruiken. TPE is een ongelooflijk krachtige fotografie-app waarmee je een kaart kunt weergeven van de locatie waar je je momenteel bevindt of die je aan het verkennen bent. Je kunt dan precies zien waar de zon of de maan op elk moment op elke plek op aarde zal staan, en je kunt zien waar het licht op het landschap voor je zal vallen.

De augmented reality-functie is een game-changer, de zichtlijnen helpen je bij het plannen en er is zelfs een overlay met lichtvervuiling voor astrofotografen. Het is niet gratis, maar het zal je iPhone 14 wel laten schitteren!

VERO — De nieuwe lieveling voor sociale fotografie

Instagram is dood voor fotografie. Dus, doe geen moeite om te downloaden voor de iPhone 14. Download in plaats daarvan VERO. Deze app is onlangs weer in de schijnwerpers gezet dankzij aanbevelingen van beroemdheden – en artikelen zoals de onze – en het wordt snel de go-to-app voor fotografen die hun werk willen delen met anderen die het zullen waarderen. De VERO-gemeenschap is echt en betrokken. Er is geen algoritme om mee om te gaan, tijdlijnen zijn in chronologische volgorde, er zijn geen advertenties en afbeeldingen worden in hoge resolutie geüpload. Dit moet een van de eerste fotografie-apps zijn die je moet downloaden. Kom langs en zeg hallo tegen me als je besluit om je gratis aan te melden.

Lightroom Mobile — Alles wat u leuk vindt aan Lightroom komt op de iPhone

iPhone 14

Lightroom Mobile is waarschijnlijk de eerste app voor beeldbewerking die de meeste fotografen naar hun apparaten downloaden. Deze fotografie-app geeft je de krachtigste tools van de desktopversie van Lightroom en stopt ze in een gebruiksvriendelijke en gebruiksvriendelijke mobiele applicatie.

U kunt alle belichtingscorrecties uitvoeren, bijsnijden, ruis beheren, de dehaze-tool gebruiken en RAW-bestanden bewerken. Bovendien kun je de app synchroniseren met Adobe cloud, zodat al je afbeeldingen op je desktop of laptop staan ​​te wachten als je thuiskomt. Dus als je onderweg als een professional wilt bewerken, is deze app iets voor jou.

Lensvervormingen — Voeg eenvoudig wat overstraling toe aan uw iPhone 14-afbeeldingen

iPhone 14

Lens Distortions is een gratis te gebruiken fotografie-app die ook een abonnementsmodel heeft. Toch kun je het downloaden en beginnen met het maken van meesterwerken dankzij de gratis lichteffecten van Hollywood-kwaliteit. U kunt snel lichte treffers, mist, mist, regen, zonnesterren, lichtlekken en meer toevoegen. U kunt zelfs tekst en eenvoudige kleurlagen toevoegen. Als je het leuk vindt, kun je je aanmelden voor hun abonnementsmodel. Het is het downloaden meer dan waard.

Flickr — Een sociale site van OG die steeds sterker wordt

iPhone 14

Als je lid wilt worden van een fotografiegemeenschap die echt om je geeft en die al je vragen beantwoordt, moet je komen chillen met de Photofocus-crew in de Photofocus Community.

Maar als je al lid bent en je horizon wilt verbreden, dan is Flickr de plek om dat te doen. Flickr ging een paar jaar door een onzekere fase, maar nu is het terug en beter dan ooit. U kunt uw afbeeldingen delen en met gelijkgestemden praten. De app is ook leuk en makkelijk te gebruiken. Het is gratis, of u kunt zich aanmelden voor extra voordelen. Het ziet er geweldig uit op de iPhone 14.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *