Soms zijn de meest interessante en zeldzame clips te vinden op sociale media. In tegenstelling tot sommige WhatsApp-forwards, wil je deze video’s waarschijnlijk opslaan. Maar het opslaan van video’s van apps zoals Instagram en Twitter is geen eenvoudig proces.

Volgens Statista bereikte het aantal Twitter-gebruikers in de wereld in 2021 bijna 430 miljoen. Tegen 2025 wordt voorspeld dat het aantal wereldwijd ongeveer 500 miljoen gebruikers zal bereiken.

Twitter begon zijn reis als een sociale netwerksite waar gebruikers korte berichten van 140 tekens konden plaatsen, de zogenaamde tweets. Nu is het “een communicatiecentrum voor foto’s, video’s, audioclips en meer”, meldt Business Insider.

Twitter biedt geen ingebouwde opslagknop om video's op zijn platform te downloaden.  Hoewel dat jammer is, is het niet helemaal onmogelijk om video's van Twitter te downloaden.

Volgers op Twitter verliezen?:Hier zijn drie manieren om erachter te komen wie heeft besloten te vertrekken.

‘Het sociale netwerk’:Wanneer is Facebook gemaakt? Hoe lang duurde het om Facebook te maken?

Hoe Twitter-video’s op te slaan

Hoewel Twitter het gemakkelijk maakte om foto’s met slechts een paar tikken op te slaan, is het een ander verhaal voor video’s en GIF’s. Twitter biedt geen ingebouwde opslagknop om video’s op zijn platform te downloaden. Hoewel dat jammer is, is het niet onmogelijk om video’s van Twitter te downloaden. Met het gebruik van apps van derden kunnen gebruikers Twitter-video’s opslaan op hun telefoons, computers en tablets.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *