BlenderBot 3 is de nieuwe AI-chatterbox die Facebook – eh, ik bedoel “Meta” (ik zal nooit aan die naam wennen) – afgelopen vrijdag voor het publiek heeft vrijgegeven. Volgens een aug. 5 blogpost, beweerde de socialemediagigant dat BlenderBot een “state-of-the-art gespreksagent is die op natuurlijke wijze met mensen kan praten”.

Ik neem dingen niet op het eerste gezicht, dus besloot ik zelf te experimenteren met deze nieuwe AI-chatbot. BlenderBot 3 is, toegegeven, behoorlijk verdomd goed. Ik dacht dat ik het zou stompen met een Android vs. iPhone-debat, maar BlenderBot 3 hield me bij zoals elke andere online trol – eh, ik bedoel ‘menselijk’.

Mijn irritante ‘Android vs. iPhone-debat met BlenderBot 3

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *