Christa Flores (rechts), een STEM-docent met Intel Future Skills, helpt Silas Hamlin, 6, bij het oplossen van zijn ontwerp voor een ScribbleBot gemaakt met markeringen, een plastic beker en wat circuits terwijl hij werkt met zijn moeder Brittany Hamlin en zussen Blakely, 2 , Bellamy, 3 en Isla, 4, over verschillende STEM-activiteiten op de stand van Intel op de Hartford Independent Fair op woensdag 8 augustus.  10, 2022 op de Hartford Fairgrounds.  Intel organiseert beide van 15.00 uur - 20.00 uur tot en met vrijdag met stamactiviteiten, informatie en andere activiteiten voor Licking County-families.  Het programma is bedoeld om kinderen vaardigheden aan te leren zoals geduld, lef en fouten omarmen, evenals technische vaardigheden zoals ontwerp en creatieve probleemoplossing.

CROTON Intel Corporation’s productie van computerchips in Licking County begint pas in 2025, maar het bedrijf gaf woensdag op de Hartford Fair een kijkje in zijn faciliteiten en technologie.

Het bedrijf demonstreerde zijn capaciteiten en voorzag kinderen in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde in een tent op de beurs. Intel’s laatste dag op de beurs is vrijdag.

Meer:Hartford Fair begint met allereerste biertuin in Croton

De reacties van kermisbezoekers die de Intel-schermen bezochten waren overwegend positief, hoewel een vrouw zei: “Ze gaan me niet kopen.”

Cara McLain, uit Alexandrië, zei dat ze een bedrijf ziet dat probeert betrokken te raken bij de gemeenschap.

“Ik vond het erg leuk voor de kinderen, erg interactief,” zei McLain. ‘Ze leren wetenschap en beseffen het niet eens. Ik denk dat ze banen brengen en ik denk dat ze proberen goed te doen voor de gemeenschap waar ze deel van gaan uitmaken. Mensen zijn een beetje bang voor een grote operatie.”

Mike en Cathy Evans, van Utica, zeiden dat ze over het algemeen een positief beeld hebben van Intel.

“We denken dat het positief is,” zei Cathy. “We haten het om de landbouwgrond te zien verdwijnen.” Mike voegde eraan toe: “Maar het brengt banen naar het gebied.”

Dave Sahr werkt met dochters Sadie (11) en Stella (6) aan een papieren circuitproject op de stand van Intel op de Hartford Independent Fair op woensdag 8 augustus.  10, 2022 op de Hartford Fairgrounds.  Intel organiseert beide van 15.00 uur - 20.00 uur tot en met vrijdag met stamactiviteiten, informatie en andere activiteiten voor Licking County-families.

Intel begint dit jaar met de bouw van de grootste commerciële ontwikkeling in de geschiedenis van Ohio, een operatie van $ 20 miljard voor de productie van computerchips die zou kunnen uitgroeien tot een investering van $ 100 miljard, net ten zuiden van Johnstown, op het land van Jersey Township dat is geannexeerd in New Albany.

Het bedrijf verwacht dat de productie in 2025 zal starten en dat de werkgelegenheid 3.000 zal bereiken, met een gemiddeld loon van $ 135.000. Het project zal naar verwachting ook 7.000 banen in de bouw en 10.000 indirecte banen opleveren.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *