De regelgevers voor sportweddenschappen in Maryland hebben geen plannen om de deadline voor het aanvragen van mobiele en competitieve sportweddenschappen in de staat, die is vastgesteld op 21 oktober, te verlengen.

De Maryland Sports Wagering Application Review Commission, of SWARC, maakte dat gisteren duidelijk toen het op haar website verklaarde dat “op dit moment 21 oktober 2022 de enige deadline is om aanvragen in te dienen” en aanvraagkosten voor maximaal 60 mobiele telefoons en hoger tot 30 competitieve licenties voor sportweddenschappen in de detailhandel beschikbaar onder de wet op sportweddenschappen van Maryland.

Volgens de SWARC-website is het aanvraagvenster voor alle concurrerende licenties officieel gesloten op 21 oktober om 17.00 uur ET. Het toepassingsvenster opende op 6 september.

Maryland Lottery and Gaming-functionaris James Butler herhaalde dat de deadline vastligt tijdens een openbare commentaarbijeenkomst die vandaag in Baltimore is gehouden over voorgestelde definitieve regelgeving voor mobiele en concurrerende retaillicenties door SWARC. Noodregels voor sportweddenschappen zijn van kracht totdat de permanente regels definitief zijn, of tot 3 maart 2023, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

“We hebben een aantal vragen ontvangen over de mogelijkheid dat SWARC in de toekomst extra toepassingsvensters heeft”, zei Butler vandaag. Het antwoord, gisteren gepost in de SWARC veelgestelde vragen over de websiteverduidelijkt dat de enige deadline voor aanmelding op dit moment 21 oktober is. “Het instellen van een extra aanvraagvenster is naar goeddunken van SWARC en vereist de goedkeuring van de meerderheid van de SWARC-leden,” zei Butler, de website citerend.

Volgens MLG-functionarissen zouden de eerste mobiele licenties binnen 90 dagen kunnen worden uitgegeven, waardoor mobiele sportweddenschappen in Maryland eind 2022 op schema liggen voor lancering.

Strikte regels zijn van toepassing op het aanvraagproces voor sportweddenschappen in Maryland

Zodra de aanvraagperiode op 21 oktober sluit, heeft SWARC tot 45 dagen de tijd om een ​​mobiele of concurrerende retailapplicatie te overwegen volgens de huidige regels.

De regels zijn streng. Elke aanvraag kan worden afgewezen als alle gevraagde materialen en de niet-restitueerbare SWARC-aanvraagkosten niet zijn ontvangen voor de deadline van 21 oktober.

De deadline wordt bepaald door SWARC, maar de vergoedingen zijn wettelijk vastgelegd.

Ze zijn als volgt:

Mobiel: $ 500.000

Klasse B-1 faciliteit (detailhandel): $250.000

Klasse B-2 faciliteit (detailhandel): $ 50.000

Uit opmerkingen van Arthur Robinson, een vertegenwoordiger van kleine minderheden en bedrijven die eigendom zijn van vrouwen, tijdens de openbare commentaarbijeenkomst van vandaag, gaven sommige bedrijven in Maryland aan dat de licentiekosten voor mobiele telefoons verlaagd willen worden.

Een wijziging in de vereiste vergoedingen zou waarschijnlijk wetgevende maatregelen van de staat vereisen – op zijn vroegst uitgesteld tot 2023 – hoewel Robinson suggereerde dat SWARC in de toekomst regelgevende maatregelen met betrekking tot vergoedingen zou kunnen overwegen.

Robinson wees op taal in de sportweddenschapswet van Maryland 2021 die SWARC de bevoegdheid geeft om nieuwe aanvraagvensters te openen voor niet-toegekende mobiele of competitieve winkellicenties.

Maar het is onzeker of SWARC een nieuw aanvraagproces zou starten, mocht de gelegenheid zich voordoen.

Aanvraagproces voor mobiele sportweddenschappen in Maryland: wat kan er in het verschiet liggen?

Op haar website, SWARC erkent zijn bevoegdheid onder de wet van Maryland om een ​​nieuw aanvraagvenster te openen voor mobiele of concurrerende retaillicenties die niet worden toegekend.

Maar SWARC maakt ook duidelijk dat de beslissing om dat te doen aan de commissie is.

SWARC lijkt niet klaar om die beslissing te nemen.

“Als SWARC niet het maximale aantal licenties toekent, kan SWARC (maar is niet verplicht) extra applicatievensters creëren voor een deel van de resterende mobiele licenties of Klasse B-faciliteitslicenties. Het instellen van eventuele extra applicatievensters is naar goeddunken van SWARC en vereist goedkeuring van een meerderheid van SWARC-leden”, aldus de SWARC-website.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *