Het innovatieve Pit-concept van Pizá Golf werd genoten op GOLF+ in de Golf Zone

SAN DIEGO, CA.– Pizá Golf, internationaal erkend voor hun innovatieve bekroonde multifunctionele golfbaanconcepten, kondigt met trots aan dat het Pit-project uit hun privécollectie werd gespeeld in Virtual Reality (VR) op GOLF+ door meer dan 5.000 mecenassen van het 150 Open Championship in St. Andrews.

The Pit on GOLF+ was opgenomen in een amusementslocatie ter plaatse in St. Andrews. Toeschouwers werden aangemoedigd om op verschillende manieren van golf te genieten, door middel van golfsimulators, wedstrijden in putten en chippen en om de Pit in VR te spelen. “Het aantal deelnemers dat de Pit speelde is duizelingwekkend. Ik vind het opwindend om te bedenken dat zoveel mensen plezier hadden met het spelen van de Pit en sommige van deze spelers die niet golfen en kennis hebben gemaakt met het golfspel en met multifunctioneel golfen”, zegt Agustin Pizá, oprichter van Pizá Golf.

De centrale bunker, de Pit genoemd, is de sleutel tot de hele compositie van het project. Het is ontworpen voor het spelen van korte games of om te oefenen vanaf een afstand van 80 meter. “Het is onwerkelijk om uit deze bunker te komen in VR. Je voelt de totale hoogte en de moeilijkheid om eruit te komen. Het is LEUK en een hele ervaring”, aldus Pizá.

“Het was opwindend om de Golf Zone binnen te lopen en mensen te zien spelen in de Pit op GOLF+. Door de magie van VR spelen mensen op een exclusieve multifunctionele golfbaan die alleen beschikbaar is voor de eigenaren”, aldus Pizá. “Ik moet mijn dank uitspreken aan onze klant die ons heeft toegestaan ​​om samen te werken met GOLF+.”

CEO Ryan Engle en Pizá werkten samen om de Pit in een VR-toepassing te ontwikkelen. “We hebben met zoveel plezier met Pizá Golf aan dit project gewerkt. Foto’s van de Pit zien is één ding, maar deze in VR ervaren, brengt de ruimte echt tot leven op een manier die de werkelijkheid nabootst. Augie heeft zo’n creatieve geest en heeft de grenzen verlegd op belangrijke gebieden zoals duurzaamheid, en we zijn zo blij dat we het GOLF+-platform hebben gebruikt om honderdduizenden huizen over de hele wereld toegang te geven tot The Pit”, aldus Engle.

“De Pit in GOLF+ is een opmerkelijk voorbeeld van innovatief design met innovatieve technologie en we kijken uit naar ons volgende project samen”, voegde Engle eraan toe.

Ga naar de Golf+-pagina op Oculus om de Pit in VR te spelen. Het is te vinden in het “Clubhouse” in de applicatie.

https://www.oculus.com/experiences/quest/2412327085529357?ranking_trace=156478678090224_2412327085529357_SKYLINEWEB_274907549851488%3D%3DGAr0MQOICubeDHCcy

Over GOLF+

GOLF+ werd in 2017 mede opgericht door Ryan Engle en Robert Holzhauer in Austin, Texas en is snel uitgegroeid tot een bestverkopende VR-applicatie die een van de snelst groeiende gebieden van technologie en golf bedient. GOLF+ is in 2019 een samenwerking aangegaan met Topgolf, waardoor spelers 24/7 kunnen deelnemen aan een virtuele Topgolf-locatie, voordat ze in november 2021 uitbreiden naar full-course golf.

GOLF+ is de leider in virtual reality golf. Door realistische fysica te combineren met banen uit de echte wereld kan GOLF+ de meest boeiende digitale golfervaring bieden die mogelijk is. GOLF+ werkt samen met Topgolf, Callaway en de PGA of America om competitieve en informele aspecten van het spel in de metaverse te brengen.

Over Piza Golf Oprichter – Arch. Agustín Piza, MSc:

De bekroonde architect Agustin Pizá heeft een Bachelor of Architecture-graad behaald aan ITESM en een Master’s Degree in Golf Course Architecture aan de Edinburgh University in Schotland. Hij is een trots lid van zowel het European Institute of Golf Course Architects (EIGCA) als de American Society of Golf Course Architects (ASGCA).

Pizá, erkend met vele internationale onderscheidingen, heeft een reputatie opgebouwd voor “Re-defining Golf Facilities” met zijn unieke ontwerpconcepten – Wellness Golf®, Multi-purpose Golf en het Butterfly Effect. Hij werd tweemaal erkend door Forbes Magazine als een van de honderd beste inventieve geesten van Mexico en Golf Inc. Magazine nam hem op in hun Power 2020-nummer als een “Up-and-Coming Superstar” en in 2022 als een van de TOP negen innovators in de golfindustrie. Sport Illustrated nam Pizá op in hun top vier van golfbaanarchitecten om naar te kijken. Hij is de directeur van de First Tee in Mexico.

Al 24 jaar werkt Pizá aan golfontwikkelingen van wereldklasse. Zijn ontwerpen staan ​​bekend om het leveren van kwaliteit, esthetiek en strategische golfbanen. Hij en zijn ontwerpteam hebben gewerkt en betrokken geweest bij meer dan zeventig projecten op drie continenten.

Onlangs heeft Pizá de krachten gebundeld met PGA TOUR Champion en Golf Channel Analyst – Brandel Chamblee. Het nieuw gevormde partnerschap zal de Pizá Golf Branded Collection uitbreiden en hun kenmerkende Pizá Chamblee-golfontwerpen zijn beschikbaar voor geselecteerde projecten. Het duo werkt aan projecten in zowel de Verenigde Staten als in Mexico.

Piza Golf heeft ontwerpstudio’s in San Diego, CA. en Puerto Vallarta, Mexico.

Ga voor meer informatie over Piza Golf naar de website van het bedrijf: www.pizagolf.com.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *