Wil je je oude telefoon inruilen of kijken naar de hete nieuwe apparaten van Samsung’s Galaxy Unpacked-evenement? deluttr, 9to5Google‘s officiële inruilpartner, is er om het inruilproces zo gemakkelijk mogelijk te maken. En net op tijd voor de nieuwe Galaxy-apparaten, kun je code gebruiken [9TO5GOOGLE] om een ​​extra waarde van 10% van uw apparaat te krijgen.

Hoewel het misschien gemakkelijk lijkt om je oude telefoon gewoon in te ruilen bij de winkel of provider waar je je nieuwe koopt, heeft dat gemak een prijs. Gemiddeld levert het inruilen van uw telefoon of andere technologie bij Decluttr 33% meer geld op dan de meeste providers zouden bieden.

En in tegenstelling tot uw koerier, die gedurende vele maanden inruiltegoed toepast, krijgt u van Decluttr betaald zodra zij uw inruil ontvangen. Beter nog, u kunt nu profiteren van onze exclusieve promotiecode [9TO5GOOGLE] om nog eens 10% meer geld te krijgen ($ 30 max).

Geloof het niet? Controleer het zelf. Decluttr biedt vrij, instant citaten met slechts een klein beetje informatie over uw oude telefoon. En u kunt er zeker van zijn dat uw offerte goed is dankzij Decluttr’s Tech Price Promise, die garandeert dat u ofwel uw volledige waarde krijgt of uw apparaat gratis terugkrijgt.

Zodra u een offerte heeft, wordt die prijs binnen vier weken vastgezet. Dat betekent dat je genoeg tijd hebt om je oude telefoon op te sturen en geld te krijgen voor een Galaxy Z Fold 4 of nieuwe Galaxy Watch 5.

En Decluttr is niet alleen een geweldige plek om Samsung-telefoons te verkopen. Het bedrijf neemt je zowat elke vorm van technologie uit handen en biedt je in ruil daarvoor geld aan. Tablets, smartwatches, gameconsoles, Macbooks, iPhones, koptelefoons, dvd’s, games en zelfs boeken kunnen uit je la komen en in een nieuw huis.

Om te beginnen, hoeft u alleen maar:

  1. Ga naar Decluttr en ontvang direct een gratis offerte voor wat u ook wilt verkopen.
  2. Verzend je oude technologie gratis bij uw dichtstbijzijnde UPS-afleverlocatie.
  3. Binnen een dag nadat Decluttr uw technologie heeft ontvangen, ontvangt u geld via directe storting of PayPal.

De overgrote meerderheid van de apparaten die naar Decluttr worden verzonden, worden opgeknapt en verkocht aan een nieuwe eigenaar. De weinige gadgets die niet worden doorverkocht, worden in plaats daarvan ofwel gebruikt voor onderdelen om andere apparaten te helpen repareren of op de juiste manier gerecycled.

Alles bij elkaar helpt Decluttr voorkomen dat onze oude smartphones e-waste worden dat uiteindelijk schadelijk is voor de planeet. Minder potentiële schade aan het milieu en meer geld op zak, het is echt een win-winsituatie.

Decluttr is de officiële inruilpartner van 9to5Google en is geaccrediteerd door het Better Business Bureau en heeft een “Excellent” rating van Trustpilot. Het wordt ook vertrouwd door duizenden kopers via de eBay- en Amazon-winkels van Decluttr.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *