Muscat: In lijn met de digitale transformatiestrategie van de bank om de digitale financiële inclusie te verbeteren, heeft Sohar International onlangs haar gratis overmakingsaanbod aangekondigd. Volgens de campagne kunnen retailklanten de mobiele app Sohar International gebruiken om gratis geld over te maken naar een lokale rekening of internationaal naar alle landen. Het aanbod loopt voor een langere periode tot en met 31 december 2022.

In een reactie op de campagne zei de heer Khalil Salim Al Hedaifi, Chief Retail Banking Officer bij Sohar International: “Sohar International volgt voortdurend de heersende marktscenario’s om voorstellen met toegevoegde waarde te ontwikkelen die het potentieel behouden om een ​​betekenisvolle impact op haar klanten te hebben. Gezien het volatiele economische klimaat, is het absoluut noodzakelijk dat we een holistische benadering volgen om oplossingen te bieden. Het Remittance-aanbod is voor ons nog een methode om de bankervaring voor onze klanten te verbeteren en tegelijkertijd de bredere digitaliseringsdoelstellingen van het land te ondersteunen. Door de kosten voor het overboeken van geld te schrappen, met name voor overboekingen naar het buitenland, kunnen klanten nu profiteren van de huidige wisselkoersen. Tegelijkertijd wil Sohar International met deze campagne klanten verder stimuleren om via haar digitale kanalen transacties uit te voeren. Dit alles komt voort uit het feit dat we ernaar streven om kansen voor klanten te creëren om: winnen in elk opzicht.”

De mobiele app van Sohar International fungeert als een naadloos, veilig en handig platform voor klanten om virtueel transacties uit te voeren. Met verschillende premiumfuncties en doorlopende aanbiedingen maakt het bankieren sneller, gemakkelijker en toegankelijker.

Voor aanvang van de campagne lagen de prijzen voor binnenlandse overschrijvingen tussen RO. 1TB RO. 3, terwijl overmakingen naar India transactiekosten van RO met zich meebrachten. 1.5 en overmakingen naar andere landen werden RO in rekening gebracht. 5 per transactie. Tijdens de aanbiedingsperiode kunnen klanten geen geld meer overmaken naar India via een filiaal. In plaats daarvan moeten ze migreren naar een mobiele app en gebruikmaken van de gratis overmakingsaanbieding.

Sohar International is toegewijd aan het hervormen van de toekomst van het bankwezen en heeft niet alleen toonaangevende campagnes in de sector geleid, maar heeft ook voortdurend digitale training gegeven aan zijn werknemers om ervoor te zorgen dat ze de kennis behouden om op verschillende scenario’s te reageren. Die mensgerichtheid heeft geleid tot een gemotiveerd team dat in staat is geweest om voor verschillende klantsegmenten innovatieve producten en diensten te bedenken.

Met een alomtegenwoordige cultuur van innovatie, best-in-class operaties en een scherpe focus op het bijdragen aan de sociaal-economische vooruitgang van het land, heeft Sohar International verschillende nieuwe maatstaven in de sector gezet om de geprefereerde financiële partner in het Sultanaat te worden.

.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *