In de lente van 2021 werden sportweddenschappen in Arizona gelegaliseerd en op 9 september van dat jaar werden online operators gelanceerd. Sindsdien heeft het mobiele sporten in Arizona veel groei doorgemaakt en behoort het tot de top 10 van gelegaliseerde staten in het maandelijkse sportsbook-handvat. Caesars Sportsbook is een van de grootste aanbieders van sportweddenschappen in de staat en biedt momenteel nieuwe klanten een risicovrije weddenschap van $ 1.500 met promotiecode GAME15C, waardoor het nog gemakkelijker wordt om uw eerste weddenschap te plaatsen op uw favoriete lokale, nationale en internationale sportteams. Met het voetbalseizoen in aantocht, de play-offs van honkbal en het grootste voetbaltoernooi voor mannen, is er geen beter moment om je in te schrijven. Download nu de Caesars Sportsbook-app om groots te winnen met Caesars Sportsbook in Arizona.

Caesars Sportsbook AZ biedt nu een risicovrije eerste weddenschap van maximaal $ 1.500 aan. Dat klopt, als je een nieuwe registrant die 21+ is en gevestigd is in Arizona*kunt u zich met de code registreren, storten en uw eerste weddenschap plaatsen bij Caesars Sportsbook SPEL15C en krijg een risicovrije weddenschap tot $ 1.500 (Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Zie details hier. Aanbieding vervalt op 01-10-22).

Om van deze aanbieding te profiteren, hoeft u alleen maar hier te klikken om u aan te melden voor een Caesars Sportsbook-account. U krijgt dan een tegoed voor een enkele weddenschap als uw eerste weddenschap niet wint. Je hebt tot 14 dagen de tijd om je weddenschap te gebruiken op welke sport je maar wilt. Vergeet niet om de code te gebruiken SPEL15C. Meld u nu aan.

Arizona sportsbooks bieden talloze manieren voor gokkers om te wedden:

Geldlijn: Wed dat een team zijn wedstrijd regelrecht wint zonder puntenspreiding. Als u bijvoorbeeld een underdog van +150 op de geldlijn inzet, zou dit een winst van $ 150 opleveren per ingezette $ 100.

Verspreiding: Oddsmakers bieden een puntenspreiding voor de meeste game-matchups om van het spel een redelijk gelijk gokvoorstel te maken. Het is bijvoorbeeld gebruikelijk om voetbalwedstrijden te zien met een driepuntsspreiding om eerlijkere kansen voor beide partijen te bieden dan de geldlijn.

Over-onder: Voetbal is de sport met de meeste weddenschappen in Arizona, dus het is belangrijk om te weten hoe je een over-under-weddenschap plaatst. Als Caesars Sportsbook Arizona de over-under voor een wedstrijd tussen Arizona en Los Angeles op 49 stelt, kunnen gokkers kiezen of het gecombineerde totaal van de punten van de teams groter of kleiner is dan 49. Over het algemeen biedt deze weddenschap beide partijen vergelijkbare kansen.

Gesprek: Met deze combinatieweddenschappen kunnen gebruikers verschillende spellen combineren in één weddenschap. Money line-, spread- en over-under-weddenschappen kunnen worden gecombineerd tot grotere uitbetalingen als alle delen van de parlay succesvol zijn.

Same Game Parlay: Een combinatieweddenschap waarmee klanten onderdelen van hetzelfde spel kunnen combineren tot een weddenschap. Naast geldlijn-, spread- en over-under-weddenschappen, kunnen spelersvoorstellen of generieke spelrekwisieten worden toegevoegd om de uitbetaling te verhogen als alle legs succesvol zijn.

klaar om te beginnen? Klik hier om een ​​risicovrije eerste weddenschap tot $ 1.500 te krijgen van Caesars (zie details hier). Vergeet niet om de code te gebruiken SPEL15C.

*Alleen AZ. 21+. Alleen nieuwe gebruikers. Het inzetbedrag van de kwalificerende inzet wordt alleen geretourneerd als de inzet als verlies wordt verrekend. Betaald als krediet voor een enkele weddenschap. Maximaal inzettegoed $ 1.100. Wedkrediet moet binnen 14 dagen na ontvangst worden gebruikt. De actie eindigt op 8/1/22. Zie caesars.com/promos voor de volledige voorwaarden. Nietig waar verboden. Probleem met gokken? Bel 1-800-VOLGENDE-STAP. Standaard teksttarieven kunnen van toepassing zijn.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *