Ik hoop nooit dat iemand in een noodsituatie terechtkomt. Maar wanneer het toch gebeurt, willen we een noodbericht sturen of onze dierbaren waarschuwen voor veiligheid. In deze thread zullen we u begeleiden bij het verzenden van een noodwaarschuwing/-bericht naar iemand. Dus volg alstublieft om meer te weten te komen over hoe u SOS-noodwaarschuwingen naar uw contactpersoon voor noodgevallen kunt sturen.

Stuur noodwaarschuwingen

Hoe stuur je automatisch een waarschuwing naar contactpersonen voor noodgevallen?

In dit artikel heb ik drie SOS-noodmeldingsgerelateerde apps besproken die beschikbaar zijn voor je Android-telefoon.

Mijn SOS Familie-noodmeldingen

De eerste app die ik je aanraad om waarschuwingen te sturen in geval van nood is My SOS Family Emergency. Dit is wat u moet doen:

1. Installeer de Mijn SOS-gezinsnoodgeval app op je telefoon vanuit de Play Store.

2. Open de app en registreer je met je mobiele nummer en e-mailadres.

3. Voeg nu het SOS-contact voor noodgevallen toe vanuit de lijst met contactpersonen of handmatig. Zorg ervoor dat twee vakken vermeld als Stuur SOS-waarschuwing naar dit contact en Incheckmelding per e-mail verzenden worden gecontroleerd.

4. Schakel nu locatietoestemming in wanneer daarom wordt gevraagd.

5. Nadat u dit hebt gedaan, ziet u een optie om waarschuwingen te testen die ik nu zal aanbevelen. Dus om last-minute problemen te voorkomen wanneer je het nodig hebt om te werken.

Gebruik Safety Help SOS om SOS-noodwaarschuwingen te verzenden

Een andere app die ik ten zeerste aanbeveel om SOS-waarschuwingen naar uw toegewezen contactpersoon te sturen, is Safety Help SOS. Volg deze stappen om het te gebruiken:

1. Download en open de Veiligheid – Help – SOS-app op uw smartphone en sta locatietoestemmingen toe.

2. Open de app en voeg het contact toe dat u wilt informeren vanuit de Tabblad Contacten. Houd nu de SOS-knop ingedrukt om een ​​waarschuwing te verzenden.

SOS Alert-app voor noodgevallen en veiligheid

Deze app is een zeer nuttige SOS-waarschuwingsapp voor je telefoon, die enorm kan helpen wanneer een dergelijke situatie zich voordoet. Om dit te gebruiken, volgt u de onderstaande stapsgewijze handleiding:

1. Download de SOS-waarschuwing | Emergency & Safety-app op uw telefoon vanuit de Google Play Store.

2. Klik op de menuknop onderaan en voer de contactgegevens van de ontvanger in. Tik nu op de SOS-knop om het waarschuwingsbericht te verzenden.

Afronding: SOS-noodmeldingen verzenden

Dit zijn dus drie methoden die we aanbevelen om een ​​SOS-noodmelding te delen met uw toegewezen contactpersoon. Ik hoop dat je dit artikel nuttig vond; als je dat deed, zorg er dan voor dat je het leuk vindt en deelt. Bekijk ook andere handige artikelen die hieronder zijn gelinkt en blijf op de hoogte voor meer van dergelijke technische tips en trucs

Lees ook:

Je kunt ons ook volgen voor direct technisch nieuws op Google Nieuws of voor tips en trucs, beoordelingen van smartphones en gadgets, doe mee Gadgets om Telegram Group te gebruiken of abonneer je voor de laatste recensievideo’s GadgetsToUse Youtube-kanaal.

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *