De Metaverse is een hybride virtual reality. Een virtuele wereld, waar mensen vanuit het comfort van hun huis in de fysieke wereld kunnen wonen, werken, winkelen en andere dingen kunnen doen. In eenvoudige bewoordingen is de Metaverse de toekomst van internet.

Sinds Facebook zijn naam afwisselt met Meta, is de waarde van deze munten aan populariteit gewonnen. Er zijn veel Metaverse-munten beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal om te ruilen.

Hier geven we u een lijst van de top vijf Metacoin om in september te verhandelen:

1 ApeCoin

Bron: Handelsweergave

Op de daggrafiek lijkt de ApeCoin (APE)-prijs op een stijging van 50% in de maand september. De munt plaatst de kritieke steun in de buurt van $ 4,71. Na het testen van het genoemde niveau op 17 juli, zoomde de prijs met 45% in naar de swing highs van $ 7,33. De vorming van de tol nabij het hogere niveau, wat een bearish omkeringspatroon is, zette de neerwaartse trend in.

APE keerde terug naar hetzelfde niveau met de vorming van meerdere Doji-kandelaars, wat een consolidatie suggereert.

De RSI (14) indicator bevindt zich in de oversold zone. Een hernieuwde koopdruk zou de prijs naar voren kunnen duwen.

We verwachten een kortetermijndoelstelling van $ 7,0.

2 Axie Infinity (AXS) Munt

Bron: Handelsweergave

Axie Infinity (AXS) heeft de afgelopen maand bijna 20% verslagen. Het begon de nieuwe handelssessie op een hoger niveau. De afgelopen vijf dagen is het geregistreerde token met 14% gegroeid. Als de prijs boven het 21-daags exponentieel voortschrijdend gemiddelde uitsteekt, kunnen we de voortzetting van het huidige opwaartse momentum verwachten.

De dubbele topstructuur in de buurt van $ 19,70 resulteerde in de neerwaartse trend die op 13 augustus begon.

Extra inkoopparticipatie zou de vereiste stuwkracht op de prijs toepassen. Bij een hogere beweging zou de prijs de recente swing high kunnen heroveren.

De bullish argumenten zouden echter worden uitgedaagd als de prijs onder de maandelijkse ondersteuning zou zakken rond $ 13,0.

In dat geval kan een nieuwe verkoopronde beginnen onder de $ 10,0.

3 SushiSwap (SUSHI)

Bron: Handelsweergave

Op de daily chart heeft de SushiSwap (SUSHI)-token een weerstandszone op korte termijn in de buurt van $1,60. Omdat het een “Tripple Top” -structuur vormde, een technische formatie met een bearish omkering. De prijs daalde bijna 36% om de dieptepunten van $ 1,02 te testen.

De kopers vonden betrouwbare ondersteuning rond het genoemde niveau, aangezien SUSHI met meerdere bodems op dit niveau heeft geverifieerd. De vorming van de bullish hamer aan het begin van de septemberreeks gaf de stieren hoop op een snelle herstelrally.

De oververkochte RSI-indicator (14) in combinatie met de positieve divergentie vraagt ​​om opwaarts momentum. Momenteel staat het op 37.

De marktstructuur wijst erop dat de stieren op de voorgrond staan. Het eerste opwaartse doel wordt gevonden op $ 1,40. Extra aankopen zullen $ 1,60 bedragen.

Een uitsplitsing onder $ 0,90 zou een nieuw dieptepunt zijn richting $ 8,0 of lager.

4 Enjin (ENJ) Munt

Bron: Handelsweergave

De Enjin (ENJ)-munt op de daily chart handelde eerder in een “Rising channel”-patroon, waardoor hogere toppen en hogere dieptepunten werden bereikt. Vanaf de high van het kanaal vormde de prijs een Double Top-structuur en daalde met meer dan 35% ten opzichte van de highs. Op 26 augustus gaf het token een uitsplitsing van een “Rising Channel” -formatie met bovengemiddelde volumes, wat meer bevestiging geeft van de komende neerwaartse trend.

Het prijsniveau van $ 0,50 fungeerde echter als een kortetermijnprijsbarricade voor de beren. Als de kopers dit niveau kunnen omdraaien, verwachten we het eerste opwaartse doel van de bovenste trendlijn van het stijgende kanaal op $ 0,85, dit zou het ommekeerniveau zijn.

Sinds de afgelopen week consolideren de prijzen zich binnen een krappe bandbreedte, van geen enkel moment, met dalende volumes. Als de prijs op de daily chart onder $0,49 zou komen, dan kunnen we een scherpe daling naar $0,37 verwachten, het niveau dat voor het laatst in juni werd gezien.

5: Decentraland (MANA)

Bron: Handelsweergave

De prijs van Decentraland (MANA) is de afgelopen maand met meer dan 20% gedaald. MANA wordt geconfronteerd met sterke afwijzing in de buurt van de weerstandszone van $ 1,10-1,00. Omdat de stieren sinds juni 2022 niet boven het genoemde niveau konden blijven.

We verwachten dat de prijs snel zal herstellen naar de onmiddellijke weerstand die rond $ 0,85 speelt. Vervolgens zouden marktdeelnemers kunnen springen om het psychologische niveau van $ 1,0 terug te winnen.

Momenteel zweeft de prijs in de buurt van de vraagzone van $ 0,70- $ 0,77. Het is een cruciale handelszone als dit bereik wordt doorbroken, wat een ravage zou veroorzaken.

Concluderend verwachten we een opleving in de crypto-ruimte, aangezien de markt zich technisch in de oversold-zone bevindt.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *