Voor het geval je het gemist hebt, Usher ging onlangs viraal met zijn fenomenale NPR Tiny Desk Concert-uitvoering (serieus, stop met lezen en ga het bekijken, als je dat nog niet hebt gedaan) vorige maand. Een paar weken later haalde hij opnieuw de krantenkoppen dankzij een voortdurende samenwerking met Rémy Martin. Het luxe merk Cognac werkte samen met de superster aan “Usher x Rémy Martin 1738: A Taste of Passion” – een samenwerkingscampagne met de release van een ultra-exclusieve fles en een bijpassende NFT – om de 25ste verjaardag van Ushers doorbraak te vieren. Way en zijn nieuwe residentie in Vegas.

Elke fles is uitgedost in gitzwart met exclusieve kunstwerken die speciaal voor de samenwerking zijn gemaakt door de stem van Usher te mixen met AI-technologie. Volgens Rémy Martin, “gebruikte Usher zijn eigen muzikale vocabulaire om zijn olfactorische ervaring te beschrijven met de beroemde Rémy Martin 1738 Accord Royal, een zachte cognac die wordt gekenmerkt door tonen van geroosterd brood, vanille en brioche.” De proefnotities werden opnieuw gesampled met behulp van kunstmatige intelligentie om unieke, abstract geïnspireerde flesetiketten voor de lancering te creëren.

Lees meer: ​​Hoe drink je betere alcohol?

remy martin x usher

Met dank aan Remy Martin

De flessen Rémy Martin 1738 Accord Royal Cognac waren alleen verkrijgbaar via BlockBar.com, een direct-to-consumer NFT-marktplaats. Alle 25 werden bijna onmiddellijk door gelukkige fans weggerukt. Elke koper verzekerde zich ook van een overeenkomstige NFT, die ze kunnen behouden, weggeven, doorverkopen via de peer-to-peer-marktplaats van de site, of verzilveren voor een fysieke fles Cognac wanneer deze in oktober officieel beschikbaar is.

Het goede nieuws? De ultra-exclusieve flessen vielen op 29 juli 2022 voor een verrassend redelijke $ 500. Het slechte nieuws? Zelfs als je welgesteld genoeg bent om zoveel geld te besteden aan een uniek Cognac-cadeau voor jezelf, heb je pech. Het kavel is uitverkocht in slechts twee seconden. (Hoewel sommige flessen al worden doorverkocht voor het noorden van $ 1.500 op het moment van schrijven.)

Als je, net als wij, de fles drop hebt gemist, kun je dit jaar nog steeds je Usher-fix persoonlijk krijgen. De drop werd getimed met het debuut van zijn A Taste of Passion Experience, een meeslepende multi-zintuiglijke after-show die samenvalt met Usher’s My Way-The Vegas Residency (met data van nu tot eind oktober). Na de 90 minuten durende greatest hits-show kunnen fans een rondleiding krijgen door interactieve tentoonstellingen met unieke kunstwerken die een eerbetoon zijn aan de decennialange carrière van de superster, terwijl ze op maat gemaakte cocktails proeven (bijv. The Rémy Sidecar en UR Way) gemaakt door de zanger in samenwerking met Rémy .

Lees meer: ​​Usher’s Workout Guide

.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *