De derde dag van San Diego Comic-Con is bijna altijd de drukste dag voor nieuws, vooral wanneer Marvel Studios of Warner Bros.’ DC-films komen naar Hall H. Maar dit jaar was er een voor alle leeftijden. Er gebeurde zoveel dat ik op zaterdag niet eens de kans had om naar de congresvloer te gaan. Daarom heb ik voor de slotdag een andere agenda in gedachten. Maar laten we eerst eens kijken naar de grootste evenementen van dag 3.

Eindelijk is de Rock terug naar San Diego!

Dwayne Johnson als Black Adam op Comic-Con.
Albert L. Ortega/Getty Images

Toen Dwayne Johnson nog worstelde voor WWE als The Rock, beschreef hij zichzelf vaak als ‘de meest opwindende man in sportentertainment’. Hij heeft altijd al een talent gehad voor grote ingangen, maar het is misschien moeilijk om deze te overtreffen. Johnson arriveerde in hal H in zijn kostuum van zwarte adam en staande op een platform dat hem hoog ophief terwijl videobliksem en wat misteffecten hem omringden. Je kunt het hieronder zelf bekijken.

Johnson glipte vervolgens van het podium, veranderde in een gewone outfit en speelde het af alsof hij Black Adam net had gemist. Hij en zijn collega-castleden maakten de film kort bekend voordat ze een speciale Comic-Con-teaser-trailer debuteerden.

Terwijl zwarte adam oorspronkelijk op 29 juli in de bioscoop zou verschijnen, zullen fans moeten wachten tot 21 oktober om het met eigen ogen te zien. En in tegenstelling tot de wijdverbreide geruchten voor de show, verscheen Henry Cavill niet als een verrassing om zijn terugkeer als Superman aan te kondigen. Dat was misschien wishful thinking, maar het zorgde ervoor dat fans teleurgesteld wegliepen. Als spotlight voor Johnson was het een fantastisch evenement. Als een glimp van de toekomst van DC’s films, kwam het tekort.

De woede van de goden

Voorafgaand aan de komst van Johnson was de cast van Shazam! Woede van de Goden gedropt door Hall H om hun eigen film te promoten. Het verhaal speelt zich een paar jaar later af Shazam!, terwijl de titulaire held (Zachary Levi) en zijn alter-ego, Billy Batson (Asher Angel), zich behoorlijk ontoereikend voelen in vergelijking met helden zoals de Justice League. Zelfs Billy’s pleegbroers en -zussen in de familie Shazam beginnen uit elkaar te groeien.

Wat betreft de titel van de film, waarom zijn de goden zo woedend? De nieuw uitgebrachte trailer onthult dat de macht van de Shazam-familie onbewust de macht van de goden steelt. De dochters van Atlas, Hespera (Helen Mirren) en Kalypso (Lucy Liu), willen de krachten terug, en ze zullen niet aarzelen om de Shazam-familie te vermoorden om dat mogelijk te maken.

Shazam! Woede van de Goden komt in december 2021 aan.

Het Star Trek-universum

Hoewel overschaduwd door de titanen van Marvel en DC, star trek universum panel had ook veel te delen. Misschien wel de meest aanlokkelijke teaser was voor Star Trek: Picardderde en laatste seizoen, dat Patrick Stewart en Brent Spiner zal herenigen met hun Star Trek: de volgende generatie co-sterren: Jonathan Frakes, Marina Sirtis, Michael Dorn, LeVar Burton en Gates McFadden. De teaser brengt ze nog niet allemaal samen, maar het is de eerste keer dat we Worf, Geordi en Dr. Crusher hebben gezien sinds Star Trek: Nemesis kwam uit in 2002.

picard seizoen 3 komt pas volgend jaar op Paramount+, maar fans hoeven maar tot 25 augustus te wachten voor een nieuw seizoen van Star Trek: Lagere Dekken. De geanimeerde comedy-serie zal kiezen uit de cliffhanger van vorig jaar met de USS Cerritos in beslag genomen en Captain Freeman onterecht opgesloten door Starfleet. Maar afgaande op sommige van deze clips, zal die plot op tijd worden opgelost voor een reis naar Deep Space Nine.

Ben je klaar voor echt wild nieuws? Er komt een cross-over tussen Star Trek: Vreemde nieuwe werelden en Star Trek: Lagere Dekken! Tawny Newsome en Jack Quaid verschijnen in live-action als hun personages, Mariner en Boimler. Omgekeerd, personages uit Vreemde nieuwe werelden verschijnen in geanimeerde sequenties. We weten niet zeker wanneer dit gaat gebeuren, maar het zal voor een aflevering zijn van Vreemde nieuwe werelden.

Enter The Sandman

Netflix had een groot eigen Hall H-paneel, maar passend was het voor de live-action-aanpassing van DC’s door de streamer De zandman, met seriemaker Neil Gaiman als co-showrunner. De meeste beelden die op Comic-Con werden vertoond, werden niet online vrijgegeven. Maar aangezien de show op 5 augustus valt, hoef je niet lang te wachten om hem te zien.

Fans van Gaiman’s Sandman comic zou veel van de hoofdrolspelers in de nieuwe Comic-Con-trailer moeten herkennen, waaronder Death (Kirby Howell-Baptiste) en Johanna Constantine (Jenna Coleman). Maar de focus ligt op Dream/Morpheus (Tom Sturridge), de heerser van de Dreaming en de heer der dromen. Hij zit al meer dan een eeuw opgesloten en hij heeft genoeg vijanden die niet willen dat hij zijn verloren macht terugwint.

Misschien zijn de twee dodelijkste vijanden op Morpheus’ manier de levende nachtmerrie die bekend staat als The Corinthian (Boyd Holbrook), en de gevallen engel, Lucifer Morningstar (Gwendoline Christie), de heerser van de hel die zijn eigen wrok koestert tegen de Sandman.

Het wonder van de waanzin

We zullen. Waar te beginnen? Als een levenslange Marvel-fan is het spannend om alle nieuwe en aankomende Marvel-shows en -films te zien. Maar als een man wiens baan afhangt van zijn vermogen om zo snel mogelijk nieuwsberichten te schrijven, maakte de bliksemsnelheid van deze aankondigingen dat ongelooflijk moeilijk. Dat kon ik niet waarderen, Kevin Fiege.

Voordat we kunnen praten over de verre toekomst van de MCU, is de nabije toekomst de lancering van zij hulk op Disney+ op 17 augustus. De nieuwe trailer maakt duidelijk dat het titelpersonage, Jennifer Walters (Tatiana Maslany), geen superheld wil zijn, ondanks de inspanningen van haar beroemde neef, Bruce Banner (Mark Ruffalo). De nieuwe trailer onthult ook enkele belangrijke gaststerren, waaronder een favoriet bij de fans helemaal aan het einde.

De komische toon van zij hulk contrasteert met de echt rijdende trailer voor Black Panther: Wakanda Forever. Omdat Chadwick Boseman is overleden, draagt ​​het een emotioneel gewicht om de natie Wakanda te zien rouwen om zijn personage, T’Challa. Maar er zal niet veel tijd zijn voor verdriet op 11 november, aangezien Wakanda wordt bedreigd door het onderwaterkoninkrijk onder leiding van Namor (Tenoch Huerta). Alleen al om die reden moet iemand wijlen T’Challa opvolgen en de nieuwe Black Panther worden.

Black Panther: Wakanda Forever markeert het einde van Marvel’s Phase 4-films, maar slechts het begin van De Multiversum Saga. The Infinity Saga bestond uit drie fasen van Marvel-films, en hetzelfde geldt ook voor deze. Dat is waar de dingen ontspoorden toen Feige alle Marvel’s Phase 5-projecten binnen de eerste tien minuten van het panel onthulde!

Fase 5 heeft in volgorde: Ant-Man en de wesp: Quantumania op 17 februari 2023, Geheime invasie in het voorjaar van 2023 op Disney+, Guardians of the Galaxy Vol. 3 op 5 mei 2023, Echo in de zomer van 2023 op Disney+, De wonderen op 28 juli 2023, Loki seizoen 2 in de zomer van 2023 op Disney+, ijzeren hart in de herfst van 2023 op Disney+, Blad op 3 november 2023, Agatha: Coven of Chaos in de winter van 2023 op Disney+, Daredevil: wedergeboren in het voorjaar van 2024 op Disney+, Captain America: Nieuwe Wereldorde op 3 mei 2024 en Blikseminslagen op 26 juli 2024.

Serieus, Feige, bewaar iets voor D-23! Maar misschien heeft hij dat wel. Er zijn verschillende open slots in fase 6, maar de projecten die Feige in hal H onthulde, waren seismisch. Thee Fantastische vier reboot start Fase 6 op 8 november 2024. En Fase 6 wordt afgesloten met twee wrekers films: Avengers: De Kang-dynastie op 2 mei 2025 en Avengers: geheime oorlogen op 7 november 2025. Aangezien de gebroeders Russo hebben beschreven: Geheime Oorlogen als hun droomfilm, wees niet te geschokt als ze zich aanmelden om die films te regisseren.

de maskerade

Het verwerken van al dat Marvel-nieuws kostte me drie uur, en het maakte me bijna te laat voor Comic-Con’s jaarlijkse Cosplay Masquerade. En dat zou onvergeeflijk zijn geweest, Kevin Feige. De meeste stripnieuws- of entertainmentsites behandelen de Masquerade niet echt omdat ze er gewoon niet om geven. Wat ze missen is een van de beste cosplay-evenementen in het land, met enkele van de meest indrukwekkende kostuums die je buiten een film zult zien. Vaardigheidsniveaus variëren, maar veel van deze deelnemers behoren tot de allerbeste.

Een van de belangrijkste redenen waarom Comic-Con’s Masquerade zo leuk is, is dat de oude gastheren, Phil en Kaja Foglio (de makers van de meisje genie strip), hebben een zeer vermakelijke aanwezigheid op het podium. Het is ook een publiekstraditie geworden om Phil zichtbaar te irriteren door de nummers van de deelnemers te schreeuwen met de stem van Sesam Straat‘s The Count, voordat hij zijn kenmerkende lach uitvoert: “Ah ah ah!” En dan nog een heleboel willekeurige geluiden toevoegen.

Vanwege de COVID-mandaten van dit jaar moest elke cosplay-deelnemer een masker dragen, ook al hebben veel van hun personages geen maskers op hun kostuums. Sommige deelnemers losten deze ergernis op door hun maskers in hun act op te nemen.

Een cosplay-deelnemer gebruikt haar masker om haar Ursula-cosplay te voltooien.

Voor volledige lichaamskostuums waren geen extra maskers nodig. Deze indrukwekkende recreatie van bijvoorbeeld De Mandaloriaan‘s Kuil.

Een fan verkleed als Kuiil uit The Mandalorian.

Een ander onderscheidend aspect van de Masquerade is dat veel van de deelnemers komische sketches in hun presentaties zullen opnemen. Dit jaar, Shrek‘s Farquaad Squad en een gender-gebogen versie van Hocus Pocus‘Zussen Sanderson wisten het publiek voor zich te winnen met geweldige muzikale nummers. Ik heb ook enorm genoten van deze recreatie van De prinsessenbruidduel tussen Inigo Montoya en de Dread Pirate Roberts.

Cosplayfans maken een scène uit The Princess Bride na.

Een geweldige kijk op Cosmic Ghost Rider werd kort gezien voordat hij helaas van het podium viel en niet verder kon. Ondanks de verontwaardiging van het publiek, kreeg Cosmic Ghost Rider geen nieuwe kans. Het goede nieuws is dat hij in orde lijkt te zijn, en hij heeft aan het einde van de show meerdere prijzen in ontvangst genomen.

Ik was ook onder de indruk van deze kijk op de Hydra Stomper uit de eerste aflevering van Marvel’s Wat als…?, die vorig jaar in première ging. Het is een proto-Iron Man-pantser dat werd gedragen door Steve Rogers in de wereld waar Peggy Carter Captain Carter werd.

Een fan in kostuum als The Hydra Stomper.

Dat geeft niet helemaal weer hoe lang het kostuum was. En de aandacht voor detail verdient een nadere beschouwing.

Een close-up van de Hydra Stomper-cosplay.

The King of the Monsters, Godzilla, werd ook op het podium vertegenwoordigd door een fan die een zeer overtuigende recreatie van dat klassieke monsterpak demonstreerde.

Een Godzilla-cosplay op Comic-Con.

Hij stampte zelfs rond op het podium terwijl de iconische Godzilla muziek speelde.

Een close-up van de Godzilla-cosplay.

De prijs voor best in show ging naar een creatieve mix van De Mandaloriaan en nog een eigendom waarvan de naam mij ontgaat. Ik kon geen goede foto maken van de cosplay van het schepsel, maar de manier waarop het op het podium werd uitgevoerd, getuigde van veel talent en vaardigheid.

Een creatieve Mandaloriaanse cosplay op Comic-Con.

Een van de cosplayjuryleden kwam in haar eigen cosplay als Marvel’s Elektra. Dat waardeer ik.

Een cosplayjury in haar eigen cosplay.

Helaas kan ik haar naam niet vinden. Maar ik geef haar graag de eer als iemand de informatie doorgeeft.

De laatste dag

Kijk, vanaf dag 3 gaat er niets boven de panelen. De laatste dag van de oplichting is traditioneel een langzame nieuwsdag. Dat is waarom mijn agenda voor dag 4 is om eindelijk door de kamer van de dealer te werken en te zien wat ik heb gemist. Ik ga natuurlijk foto’s maken. En lezers van Digital Trends kunnen zien wat ik vind in mijn laatste Comic-Con-bericht.

Aanbevelingen van de redactie


Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *