VisualCortex tekent wederzijdse geheimhoudingsovereenkomst met de SMART Infrastructure Facility van de University of Wollongong en sluit zich aan bij de Hub for Artificial Intelligence of Things Solutions – een door de Australische overheid gesteund initiatief ondersteund door Telstra, Microsoft en NVIDIA

SYDNEY, 25 juli 2022 /PRNewswire/ — VisualCortex – het Video Intelligence Platform dat het potentieel van computervisie verbindt met echte bedrijfsresultaten – is een samenwerking aangegaan met de University of Wollongong (UOW) en voegt zich bij haar onderzoeks- en ontwikkelingscentrum voor Artificial Intelligence of Things (AIOT) -oplossingen.

Onder de voorwaarden van de wederzijdse geheimhoudingsovereenkomst tussen VisualCortex en de UOW, zullen de computer vision start-up en de SMART Infrastructure Facility van de universiteit exclusieve onderzoeks- en softwareontwikkelingsmogelijkheden delen om slimme video-analyse innovaties, waaronder modellen voor machine learning (ML), lessen uit real-world computer vision-implementaties en lokale werkgelegenheid.

Bekijk hier de samenwerkingsvideo: https://bit.ly/3RP9A82

Als onderdeel van het partnerschap heeft VisualCortex een satellietkantoor opgericht op de in Illawarra gebaseerde Innovation Campus van UOW – een technologiegebied dat samenwerking tussen industrie en onderzoek bevordert – en voegt zich bij de Telstra-UOW Hub voor AIOT Solutions. De hub wordt ondersteund door een overheidssubsidie ​​van AUD $ 1,7 miljoen via het Strategic University Reform Fund (SURF); ontworpen om Illawarra te vestigen als een wereldleider in AIOT-oplossingen voor gemeenschappen, ondernemingen en overheden. De hub wordt ook ondersteund via samenwerking met technologie-industriegiganten Telstra, Microsoft en NVIDIA. Het initiatief brengt meer dan 30 experts uit de industrie en de academische wereld samen, gericht op het leveren van wereldwijd toepasbare AIOT-resultaten op het gebied van slim transport, slimme logistiek, veerkrachtige infrastructuur en intelligente productie.

VisualCortex CEO en mede-oprichter, Patrick Elliottzei dat samenwerking met UOW’s SMART Infrastructure Facility en AIOT-oplossingenhub praktische resultaten op drie belangrijke manieren opleverde.

“UOW en SMART brengen toonaangevende AI-onderzoeksmogelijkheden naar voren, die een transformatief potentieel hebben binnen de huidige computervisiemarkt”, aldus Elliott. “Ten tweede, omdat SMART en de Telstra-UOW Hub voor AIOT-oplossingen het mandaat hebben om academische nauwkeurigheid toe te passen op problemen in de echte wereld, werken ze buitengewoon goed samen met de industrie en de publieke sector. Het vermogen om te werken met promovendi en artsen van AI, en hun onderzoek en vaardigheden rechtstreeks toepassen op tastbare computervisie-uitdagingen, is echt opwindend.

“We hebben een zeer sterke bijeenkomst van geesten: we bieden een Video-intelligentieplatform, waarmee academici ML-modellen op schaal kunnen produceren en zien hoe hun onderzoek echte veranderingen teweegbrengt. Tegelijkertijd biedt UOW uitstekende academische expertise, brancherelaties en gegevensbeheer. Het huwelijk van de twee – VisualCortex’s enterprise-ready computer vision-platform, in combinatie met het vermogen van UOW om dat platform te gebruiken als een middel om academisch geproduceerde ML-modellen aan de industrie te leveren, vormt een ideaal partnerschap. Het is een overwinning voor iedereen.

“Ten derde biedt het partnerschap een wederzijds voordelige weg naar de industrie voor universitaire onderzoekers en studenten. Om succesvol te zijn en op te schalen, heeft VisualCortex toegang nodig tot een gestage stroom van het beste beschikbare talent. Voor UOW biedt ons partnerschap een duidelijk werkgelegenheidstraject via het talent van VisualCortex uitwisselings-, stage- en afstudeerprogramma’s.”

UOW’s SMART Infrastructure Facility is gespecialiseerd in het toepassen van data-analyse, geavanceerde simulatie, Smart Cities-technologie en video-analyse op kerninfrastructuuruitdagingen, waaronder elektriciteit, wegen, stedelijke groei van het spoor en regionale ontwikkeling.

“Hoewel de reis van SMART Infrastructure Facility naar slimme video-analyse relatief recent is, is de groei in inspanning en vraag bijna exponentieel geweest”, zegt SMART Infrastructure Facility Director, professor Pascal Perez. “Dus we weten dat, op basis van de technologie en het aantal verzoeken dat we ontvangen, de marktkans voor VisualCortex breed en breed is.

“Wat VisualCortex probeert te doen is moedig: op dit moment ontwikkelt het grootste deel van de markt voor videoanalyse zich rond verticale integratie en op maat gemaakte – zo niet ad-hoc – oplossingen voor specifieke sectoren of zelfs subsectoren. Dat betekent dat we gaan veel ontslagen zien in termen van de inzet van al deze gevallen voor eenmalig gebruik computer vision-tools en de vergoedingen die eindgebruikers moeten betalen. We hebben dus een transversale aanpak nodig, die VisualCortex toepast met zijn industrie-agnostische platform.”

Perez herhaalde de opmerkingen van Elliott en karakteriseerde het partnerschap tussen UOW en VisualCortex als “een perfect huwelijk”.

“We delen dezelfde benadering van slimme video-analyse – we zien niet één sector; we zijn geïnteresseerd in een transversale benadering en de fundamenten achter de verschillende gebruiksscenario’s”, aldus Perez. “Bij SMART zijn we goed in het beoordelen van nieuwe use-cases voor computervisie, het optimaliseren van algoritmen en het inpakken ervan in een container. Maar we moeten deze nieuwe ML-modellen in iets voor implementatie pushen om nuttig te zijn voor de industrie. Video Intelligence Platform biedt dat ideale iets.

“Het is het beste van twee werelden; en ik kijk er echt naar uit om de komende jaren een sterk partnerschap met VisualCortex te ontwikkelen.”

Over VisualCortex

VisualCortex maakt videogegevens bruikbaar in de onderneming. Als ‘s werelds beste video-intelligentieplatform biedt VisualCortex de stabiliteit en schaalbaarheid om voor het eerst computervisietechnologie te produceren. In tegenstelling tot camera-side of point-oplossingen, kan VisualCortex worden gebruikt voor elk gebruik van video-analyse in elke branche. De productieklare cloudgebaseerde omgeving van VisualCortex transformeert video-assets op schaal in analyseerbare gegevensstromen.

Het VisualCortex-platform levert de kunstmatige intelligentie, het beheer en de bruikbaarheid, waardoor organisaties een onbeperkt aantal videostreams en opslagplaatsen kunnen aansluiten en bestaande standaardhardware kunnen gebruiken. Een intuïtieve gebruikersinterface, kant-en-klare rapportage, een reeks configuraties en integraties stellen niet-technische mensen in staat om inzichten die zijn afgeleid van computervisie in de hele onderneming te produceren, analyseren en ernaar te handelen. Organisaties kunnen deze door AI gegenereerde video-inzichten eenvoudig combineren met andere gegevensbronnen en systemen om zowel realtime operaties als strategische analyse te vergemakkelijken. De VisualCortex Model Store biedt ook een veilige marktplaats voor klanten, partners en onafhankelijke machine learning-experts om kwaliteitsgestuurde computervisiemodellen te delen. Voor meer informatie bezoek www.visualcortex.com

Voor regelmatige updates, volg VisualCortex op Twitter (@VisualCortexApp), LinkedIn (Visuele cortex), Youtube (Visuele cortex) en Facebook (@VisualCortexApp).

Voor regelmatig nieuws en analyses uit de branche kunt u zich hier abonneren op de mailinglijst van VisualCortex: https://visualcortex.com/contact-us/

Over UOW, SMART Infrastructure Facility en de Telstra-UOW Hub voor AIOT Solutions

SMART Infrastructure Facility is een onderzoeksinstelling die overheden en bedrijven helpt bij het beter plannen van de toekomst. Het werk van SMART wordt aangevuld met samenwerkingen met experts van de faculteiten van de University of Wollongong (UOW) op infrastructuurgerelateerde gebieden zoals energieopwekking en -opslag, waterduurzaamheid, milieutechniek, ruimtelijke geotechniek en sociale planning. SMART is betrokken bij belangrijke internationale partnerschappen en samenwerkingsverbanden om enkele van de grote uitdagingen op het gebied van infrastructuur aan te pakken.

De Telstra-UOW Hub voor AIOT-oplossingen zal innovatieve, kosteneffectieve en geschikte AIOT-oplossingen leveren voor gemeenschappen, ondernemingen en overheden. De Hub is ontwikkeld met de steun van een $ 1,7 miljoen Subsidie ​​van de federale overheid via het Strategisch Universitair Hervormingsfonds (SURF) te schenken Australië tractie in een snelgroeiende wereldmarkt, terwijl toegepast onderzoek wordt gebruikt om de productiviteit te verhogen en banen te creëren. De focus ligt op toonaangevend onderzoek in verschillende AIOT-technologieën, waaronder slimme video-analyse, sensor-embedded edge computing voor geoptimaliseerde gegevensfusie en -overdracht, evenals digitale industriële twin-technologie.

Voor meer media-informatie, interviews of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

(PRNewsfoto/VisualCortex)

(PRNewsfoto/VisualCortex)

BRONVisualCortex


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *