Vectorillustratie van een smartphone met cassettepictogram tegen een paarse achtergrond in vlakke stijl.

JakeOlimb/DigitalVision Vectors via Getty Images

Als je net een upgrade naar een nieuwe iPhone hebt uitgevoerd of van provider bent gewisseld, vraag je je misschien af ​​waarom je geen voicemail krijgt. Voicemail is een functie die wordt gehost door de telefoonmaatschappijen, dus u moet uw voicemail instellen om toegang te krijgen tot de berichten die anderen voor u achterlaten.

Voicemail instellen op iPhone

Stap 1: Ga naar de telefoon-app

Ga naar je telefoon-app

Ga naar je Telefoon app om toegang te krijgen tot uw voicemail

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Thee Telefoon app is het groene pictogram met een handset erop, waar u naartoe gaat om te bellen, contactinformatie en recente oproepinformatie kunt zien en toegang hebt tot uw voicemail.

Stap 2: Selecteer voicemail

Tik op het voicemailpictogram rechtsonder

Tik op het voicemailpictogram rechtsonder

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

U zou de voicemail in de rechterbenedenhoek van uw telefoon-app moeten zien. Tik op Voicemail om het op te zetten.

Ook: Deze valse voicemail-phishing-e-mails willen uw wachtwoorden stelen

Stap 3: Tik op Nu instellen

Tik op Nu instellen

De eerste keer dat u uw voicemail instelt, a Nu instellen knop verschijnt

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Als je geen voicemail hebt ingesteld op deze telefoon, zie je Nu instellen op het voicemail-tabblad. Na het instellen verschijnen hier uw voicemailberichten.

Stap 4: Maak een voicemailwachtwoord aan

Vul een wachtwoord in

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Kies een wachtwoord dat u gemakkelijk kunt onthouden, maar u kunt het later in Instellingen.

Stap 5: Kies uw voicemailbegroeting

Kies het type begroeting dat je mensen wilt laten horen wanneer ze de voicemail bereiken

Kies het type begroeting dat je mensen wilt laten horen wanneer ze de voicemail bereiken

Afbeelding: Maria Diaz/ZDNet

Dit is het bericht dat wordt afgespeeld wanneer iemand uw voicemail bereikt, u kunt een standaardbegroeting of een aangepaste begroeting kiezen.

Wanneer u een aangepaste begroeting kiest, heeft u de mogelijkheid om deze op te nemen en vervolgens af te spelen. U kunt dit zo vaak doen als u wilt totdat u tevreden bent met de begroeting. De standaardbegroeting is een vooraf opgenomen bericht dat varieert afhankelijk van de provider.

Ook: Kan iemand mij vertellen of ik hun nummer blokkeer?

Veelgestelde vragen

Soms hebben we belangrijke berichten in onze voicemail inbox waar we gewoon geen afstand van kunnen doen. Als u een voicemailbericht permanent wilt opslaan, selecteert u het, tikt u op het pictogram Delen (het vierkant met de pijl omhoog) en kiest u hoe u het wilt opslaan. Op hetzelfde scherm kan het ook als spraakopname naar iemand anders worden verzonden in plaats van op te slaan.

Visuele voicemail is provider-specifiek; sommige providers ondersteunen het, andere niet. Dus als je je voicemail-inbox al hebt ingesteld en geen visuele voicemail hebt, is de kans groot dat je provider dit niet ondersteunt. De volgende stap is om contact op te nemen met uw specifieke provider om dit te bevestigen.

U kunt uw voicemail controleren door uw eigen nummer te bellen en op * of # te drukken wanneer u uw voicemailbegroeting hoort, en voer vervolgens uw wachtwoord in om toegang te krijgen tot uw voicemailberichten.

Om uw voicemailbegroeting op de iPhone te wijzigen, gaat u naar het tabblad voicemail en tikt u op groet. U kunt naar uw huidige begroeting luisteren en een . kiezen standaard goud Op maat groet. Als u aangepast kiest, wordt u gevraagd een begroeting op te nemen.

Er zijn niet veel dingen die u kunt regelen over uw voicemail, omdat het een providerfunctie is, maar u kunt uw wachtwoord, begroeting wijzigen en berichten opslaan of verwijderen. Volg deze stappen om uw voicemailwachtwoord te wijzigen:

  1. Ga naar Instellingen
  2. Selecteer Telefoon
  3. Kiezen Voicemailwachtwoord wijzigen
  4. Voer het nieuwe wachtwoord in dat u wilt gebruiken

Om uw voicemails te verwijderen, kunt u een voicemail kiezen door erop te tikken en vervolgens op de Verwijderen icoon. Als u meerdere voicemails tegelijk wilt verwijderen, selecteert u Bewerkselecteer vervolgens de voicemails die u wilt verwijderen en druk op Verwijderen.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *