Google Pixel 6 Pro camerabehuizing

Robert Triggs/Android Autoriteit

Ik ga de Google Pixel 6 Pro missen, echt waar. Op zijn goede dagen gedurende de negen maanden dat het mijn dagelijkse chauffeur was, was het een van mijn favoriete handsets aller tijden. Maar de constante problemen hebben me uiteindelijk uitgeput, met de laatste druppel in de vorm van verschillende haartrekkende problemen tijdens een recente vakantie.

Het is tijd voor iets nieuws, iets betrouwbaars.

Heb je je Pixel 6 of 6 Pro gedumpt?

6882 stemmen

Je kunt met de kleine dingen leven tot er iets groots voorbij komt

Google Pixel 6 Pro-vingerafdrukscanner

Robert Triggs/Android Autoriteit

Tijdens mijn recente reis kwam ik regelmatig het gevreesde verbindingsprobleem tegen dat mijn collega Rita de andere week vertelde. De Pixel 6 Pro kwijnde weg met een zielige balk van HSPA+ terwijl de Galaxy S20 van mijn vrouw, op hetzelfde netwerk, heel gelukkig zat met twee balken van 4G. Niet geweldig als je de verantwoordelijkheid van een roadtrip-DJ op je schouders neemt of op zoek bent naar plaatsen in de buurt om een ​​hapje te eten.

Lees verder: De Pixel 6 Pro heeft de slechtste connectiviteit en ontvangst van alle telefoons die ik heb gebruikt

Zoals velen van jullie heb ik het afgelopen jaar niet veel gereisd, dus ik heb dit probleem tot nu toe niet opgemerkt – ik ben meestal thuis, waar de verbinding traag maar stabiel is. Hoewel ik me eerlijk gezegd niet kan herinneren dat ik in de eerste paar maanden verbindingsproblemen had toen ik wat tijd doorbracht met roamen in en uit 5G-gebieden zonder problemen. Het zou me niet verbazen als Google iets kapot maakt tijdens een update in de afgelopen zes maanden.

Verbindings- en oververhittingsproblemen laten me verlangen naar een betrouwbaardere handset.

Dat was echter verre van mijn enige probleem. Tijdens het rijden gebruikte ik vaak de ‘stops’-functie van Google Maps om een ​​mooiere rit uit te stippelen of lokale verkeershotspots te ontwijken. Een uur na de reis was mijn Pixel 6 Pro al warm en vertraagd tot een kruipend schakelen tussen Maps, Signal en Spotify (maak je geen zorgen, ik was de passagier). Net toen Maps overging naar het volgende waypoint, bleef de app voor onbepaalde tijd hangen. Ik moest geforceerd dichterbij komen, waarbij ik mijn waypoints kwijtraakte. Dat is vervelend genoeg in het midden van nergens, maar een probleem dat wordt verergerd door een telefoon die al moeite heeft om een ​​signaal vast te houden.

Als deze problemen afzonderlijk zouden zijn opgetreden, zou ik ze hebben toegeschreven aan pech of een eenmalig iets. Maar ik heb de afgelopen negen maanden voortdurend de vastgelopen wifi-verbindingen, de trage vingerafdrukscanner, een niet bijzonder krasbestendig scherm, hoge temperaturen tijdens videogesprekken, kieskeurige draadloze oplaadsnelheden en problemen met het automatisch dimmen van het scherm verdoezeld. Ik ben de tel kwijtgeraakt hoe vaak ik mezelf voorhield dat dit prijzen waren die het waard waren om in de eerste klas te blijven op de Google Express. Maar ik heb eindelijk de illusie aan het wankelen gebracht – de ervaring komt niet overeen met de brochure.

Ik zei tegen mezelf dat dit de prijs was om vast te houden aan een eersteklas Google-ervaring, maar ik heb eindelijk die illusie door elkaar geschud.

Misschien frustrerender is dat Google de Pixel 6-ervaring sinds de lancering heeft verbeterd, maar nog steeds niet veel van de slepende, fundamentele problemen heeft opgelost. We hebben verbeteringen in de levenskwaliteit gezien, zoals VoLTE-roamingondersteuning en aangepaste cameraprestaties, evenals geheel nieuwe functies zoals Pocket Operator en digitale vaccinatiekaarten. Maar het feit dat zoveel klanten nog steeds last hebben van problemen die maanden geleden zijn gemeld, suggereert dat deze ofwel niet kunnen worden opgelost of dat Google er gewoon geen prioriteit aan geeft.

Onze volledige uitspraken: Google Pixel 6-beoordeling | Google Pixel 6 Pro-recensie

Wat zijn de alternatieven?

Google Pixel 6 Pro versus Apple iPhone 13 Pro Max

Robert Triggs/Android Autoriteit

Eerlijk gezegd wist ik (we) dat de telefoon niet perfect was tijdens het schrijven van onze second opinion Pixel 6 Pro-recensie in november. Mijn belangrijkste motivatie om met deze bugbears om te gaan, was de flexibele camera-array van de Pixel 6 Pro. Het is nog steeds een setup die moeilijk te verslaan is, ook al ben ik moe geworden van de hardhandige verwerking van de telefoon en de zo-zo ultrabrede mogelijkheden. De selfie-portretten van de camera en de extra bewerkingstools voor Google Foto’s zijn echt geweldig en een ervaring die ik moeilijk ergens anders kan repliceren. Ik ben ook een sukkel voor het ongebruikelijke ontwerp en het 120Hz-scherm is even geweldig, maar dat is niet langer genoeg voor mij om te blijven leven met de andere gebreken van de telefoon.

De Pixel 6 Pro van Google is nog steeds moeilijk te verslaan voor de prijs, maar er zijn alternatieven.

Het probleem is, wat is er nog meer? Een geweldige vlaggenschipcamera is een must-have voor mij, maar de Google Pixel 6 Pro blijft een klasse apart in zijn prijsklasse. Voor een vergelijkende fotografie-ervaring moet je je wenden tot veel duurdere alternatieven zoals de Samsung Galaxy S22 Ultra, Sony Xperia 1 IV of Apple iPhone 13 Pro Max. Dat is geen enorm aantrekkelijk vooruitzicht voor mijn portemonnee, aangezien hun prijskaartjes allemaal beginnen ten noorden van $ 1.100.

Ik heb het geluk dat ik een Galaxy S22 Ultra op mijn bureau heb die binnenkort het overneemt (voordelen van de baan), maar ik heb mijn oog laten vallen op de meer Pixel-geprijsde Galaxy S22 of S22 Plus om te kopen als een lange termijn oplossing. Beiden zijn behoorlijk geweldige allrounders, hebben solide camera’s en zouden, belangrijker nog, me van al deze bovengenoemde problemen redden. Er is een klein deel van mij dat het nog steeds wil uitschakelen met de prachtige maar gebrekkige Pixel 6 Pro en hopen dat Google uiteindelijk de problemen oplost, maar ik moet dat uitsluiten.

Een les voor Google: een uitstekende telefoon kan geen problemen hebben om, nou ja, een telefoon te zijn.

De les voor de aanstaande Google Pixel 7 is dat een uitstekende aankoop op lange termijn geen problemen hoeft te hebben als, nou ja, een telefoon. Geweldige camera’s, live vertalingen en upgrades voor de lange termijn vinken alle juiste vakjes aan, maar signaalverlies tijdens een reis of apps die crashen wanneer je ze het snelst nodig hebt, verandert leefbare probleempjes in het berouw van de koper.

Meer ideeën: De beste Pixel 6 Pro-alternatieven

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *