Claire Brill is de marketingdirecteur van Industry Beans – het snelst groeiende koffiebedrijf van Australië in de afgelopen vijf jaar met cafés aan de oostkust, samen met een briljante The Espresso Club™-koffieservice voor thuis, kant-en-klare koffie, koud gebrouwen koffieconcentraten en meer!

Het is dus veilig om te zeggen dat Clare ervaring heeft met het jongleren met alle aspecten van het leven als een drukke zakenvrouw. Hier zijn de top-apps die ze van dag tot dag gebruikt, waar ze gewoon niet zonder kan!

Keeper

Deze app, of een andere app voor wachtwoordbeheer, is voor iedereen.

Wachtwoordbeveiliging is geen grap – en als je nog steeds zoiets als ‘Clairelovescoffee123’ als je hoofdwachtwoord gebruikt, is het tijd om een ​​hoger niveau te bereiken. Met Keeper kunt u willekeurige, eenmalige wachtwoorden maken en deze opslaan in een veilige kluis die u kunt oproepen in uw browser of telefoon wanneer u deze nodig heeft. Door unieke wachtwoorden te hebben, wordt de schade geminimaliseerd als u toch wordt gehackt, en het is ook geweldig voor het veilig delen van wachtwoorden tussen gezinnen en werkteams.

app-keeper

LinkedIn

Deze app is de beste sociale media voor professionals.

Ik ben niet zo’n persoonlijke gebruiker van sociale media, maar LinkedIn is een gelukkige uitzondering. In de praktijk vind ik het de snelste manier om elke ochtend op de hoogte te blijven van zakelijk nieuws en de beste manier om het nieuws over uw bedrijven en collega’s voor te blijven. Verder is het een echte democratisering voor rekrutering en outreach. Als je je carrière opbouwt in de richting van een bepaalde branche of een bepaald doel, is dit de beste plek om je energie te steken in zowel de betrokkenheid bij het platform als het maken van persoonlijke inhoud.

LinkedIn-app

tiktok

Deze app is een absolute noodzaak voor marketeers en een prachtig venster op sociale trends.

Tiktok heeft zo’n enorme impact gehad op sociale media en ik zou elke marketeer uitdagen die geen tijd besteedt aan scrollen. Het was fascinerend om te zien welke merken op het platform zijn gesprongen en hoe ver ze het hebben gebracht, en het heeft de manier waarop zowel merken als consumenten omgaan met influencers volledig opnieuw gedefinieerd. Er zijn zoveel trends die een merk kan benutten als ze snel genoeg zijn – dus je moet erbij zijn om het te winnen. Vanuit een persoonlijke invalshoek vind ik het platform ongelooflijk ontspannend – er zit een rauwheid in de inhoud waardoor je je op je gemak en opgenomen voelt, in plaats van als een buitenstaander die naar binnen gluurt. Ik heb zelfs het een en ander geleerd over videobewerking, het schoonmaken van huis en pilates – en aan het eind van de dag ben ik altijd in voor 10 seconden golden retriever-puppycontent.

TikTok-app

NYT kruiswoordraadsel

Deze app is perfect voor iedereen die van een goede woordpuzzel houdt.

Ik hou van woordspelletjes en ik ben dol op het kruiswoordraadsel van de New York Times. De app heeft een geweldige interface voor telefoon en tablet, en de uitdaging bouwt zich de hele week op – dus op maandag voltooi je de puzzel misschien in 8 minuten, maar tegen zondag gooi je (gelukkig) de handdoek in de ring na 1:45. Op die manier is het een behoorlijke aardingsroutine gedurende de week, en ik beschouw het als een beetje een meditatieve oefening – een van de weinige keren dat ik aan het eind van de avond echt kan ontspannen. Bovendien is het een van de zeldzame gevallen waarin de digitale versie net zo plezierig is als de analoge.

NYT Crossword-app

Woolworths

Deze app is perfect voor iedereen die geen tijd heeft om boodschappen te doen.

Deze app is niet glamoureus, maar het is een reddingsboei als het druk wordt. Na een-te-veel keren van thuiskomen na een lange dag en staren naar een lege koelkast, krijg ik nu elke week een reeks basisboodschappen bezorgd op mijn speciale WFH-dag. Ik hou er niet van om eten te laten bezorgen (als ik restauranteten ga eten, wil ik de volledige ervaring!) dus ik ben blij dat ik me nooit zorgen hoef te maken over verse ingrediënten om een ​​omelet of een verse pasta te maken houd ook mijn wekelijkse voedselbudget onder controle.

Woolworths

Microsoft Teams

Deze app, vergelijkbaar met Slack, is essentieel voor iedereen met een werkteam.

Ons team werkt op meerdere locaties en aan veel concurrerende projecten, en het enige dat ervoor zorgt dat het allemaal werkt, is uitstekende communicatie. Open toegang hebben tot contactbasis met iedereen in het bedrijf die je nodig hebt, samen met systemen en routines om informatie te delen en in te checken met je team, is een van de beste dingen waar we de afgelopen twee jaar aan gewend zijn geraakt. Bovendien is communiceren via een chatinterface die is gekoppeld aan elk werkdocument of elke app die in het hele team wordt gebruikt, ongelooflijk efficiënt. Ik leg echter een grote nadruk op iedereen in het team die de ‘Quiet Times’-functie van de app gebruikt, om de scheiding op de werkplek aan het eind van de dag te versterken – er bestaat immers zoiets als te veel connectiviteit.

Microsoft Teams

De Industry Beans-app

Deze app is de beste manier om je dagelijkse koffie te bestellen!

Nu ben ik misschien een beetje bevooroordeeld, maar ik gebruik deze app elke dag om mijn eerste koffie van de dag te bestellen. Het heeft elke koffie en elke optie die je maar wilt, hoewel ik meestal gewoon een batch-brew of flat white bestel met af en toe een croissant. Het duurt minder dan 10 seconden om een ​​bestelling te plaatsen en mijn koffie is altijd binnen 5 minuten klaar. Naast de voor de hand liggende gemaksvoordelen, zijn er ook enkele geweldige loyaliteitsvoordelen, met toenemende kortingen die worden toegepast op elke bestelling naarmate u door de lidmaatschapsniveaus vordert.

Industry Beans-app

Categories: Homephone app

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *