Alle beste deals van vandaag worden nu bekroond door Sony’s nieuwe Xperia 1 III Android-smartphone op $ 300 korting. Dat is bovenop Samsung’s Galaxy Watch 4 LTE bij $199 en de Google Fast Pair-compatibele Jabra Elite 4-oordopjes op $ 90. Sla de sprong voor dat alles en meer in de nieuwste 9to5Toys Lunch Break.

Sony Xperia 1 III Android-smartphone voor $ 998 laag

Adorama biedt momenteel de ontgrendelde Sony Xperia 1 III 256GB Android-smartphone voor $ 998. Je vindt het ook bij Amazon. Normaal gesproken haalt het in beide gevallen $ 1.298 op, maar het aanbod van vandaag levert een nieuw dieptepunt op met $ 300 korting. Dit markeert nog steeds een van de eerste afwaarderingen sinds de lancering afgelopen herfst en komt uit op $ 200 onder onze eerdere vermeldingen.

De Xperia 1 III is een van de nieuwste smartphones van Sony en biedt professionele functies zoals een 120 Hz 4K-scherm. Hoewel de specificaties van het vlaggenschip daar niet eindigen, zul je ook een Snapdragon 888 SoC vinden, ondersteund door 12 GB RAM en 256 GB aan opslagruimte, die kan worden uitgebreid tot 1 TB met zijn microSD-kaartsleuf. Een 12 MP cameraarray met drie sensoren landt op de achterkant van de Xperia 1 III, waar Sony tegenaan leunt met een speciale hardware-ontspanknop en een telelenssensor die kan verschuiven tussen 70 en 105 mm brandpuntsafstanden. U kunt een kijkje nemen in onze lanceringsverslaggeving.

Samsung’s LTE-compatibele Galaxy Watch 4 heeft een BioActive-sensor

Amazon biedt nu de Samsung Galaxy Watch 4 44 mm LTE Smartwatch voor $199. Normaal gesproken haalt dit $ 330 op, maar dit levert een nieuw dieptepunt op met $ 131. Het aanbod van vandaag is $ 20 lager dan de vorige prijsverlaging en een van de eerste keren dat we de wearable de prijs van minder dan $ 250 hebben zien doorbreken.

Gecentreerd rond Wear OS, kijk je naar een vergelijkbare roterende ring als eerdere versies, naast een batterijduur tot 40 uur. Er is ook een nieuwe BioActive sensor die optische hartslaggegevens combineert met elektrisch hart en bio-elektrische impedantie. Samsung rondt het pakket af met een nieuwe lichaamssamenstelling functie voor het bewaken van spiermassa, basaal metabolisme en meer. Onze hands-on review merkt op hoe het de landing plakt.

Jabra’s Elite 4 ANC-oordopjes leveren Google Fast Pair voor $ 90

Amazon biedt nu de Jabra Elite 4 ANC True Wireless Earbuds voor $ 90. Lager dan het gebruikelijke prijskaartje van $ 120, bedraagt ​​het aanbod van vandaag $ 30 aan besparingen, terwijl het onze eerdere vermelding met $ 10 overtreft. Het aanbod van vandaag is de op één na beste prijs tot nu toe en is begin mei slechts één keer overtroffen.

Als Jabra’s nieuwste paar oordopjes, komt de nieuwe Elite 4 aan met een betaalbaarder prijskaartje dan sommige van zijn meer vlaggenschipaanbiedingen, terwijl hij nog steeds opmerkelijke functies bevat. Het meest opvallende naast het echte draadloze ontwerp is de Google Fast Pair-ondersteuning, waardoor ze perfecte Android-metgezellen zijn. Dat komt bovenop de toevoeging van actieve ruisonderdrukking, IP57-waterbestendigheid en tot 28 uur batterijduur met de bijbehorende USB-C-oplaadcassette. U vindt alle details ook in onze lanceringsverslaggeving. Ik heb deze de afgelopen week gebruikt en ben tot nu toe aangenaam verrast.

Versla de zomerhitte met Google’s scherp geprijsde Nest Thermostat voor $ 92

Amazon biedt nu de Google Nest Thermostat aan vanaf $ 92 voor de Sand-stijl. De andere kleurstellingen zijn ook te koop. Normaal gesproken haalt het $ 130 op, dit is de op één na beste prijs van het jaar met $ 38 korting, terwijl het de laagste prijs van 2022 oplevert buiten Prime Day, waar het $ 6 minder was.

Google Nest Thermostat is de nieuwste interne optie om spraakbesturing en planning naar het klimaatbeheersingssysteem te brengen en komt met een vernieuwde vormfactor die is gecentreerd rond een matglazen esthetiek met LED-display. Met de hitte die een groot deel van het land treft, is dit het perfecte moment om eindelijk Assistent te gebruiken om de komende maanden koel te blijven. Bekijk onze hands-on review van dichterbij.

Philips Hue Gradient Ambience Lightstrip met extensie bereikt $ 122

Amazon biedt nu de Philips Hue Gradient Ambiance Lightstrip met 3-voet Extension voor $ 122. Het aanbod van vandaag, dat normaal $ 250 ophaalt, levert een nieuw dieptepunt op met meer dan 50% korting, terwijl het in de eerste plaats een zeldzame kans biedt om te besparen op de recente release. We zagen onlangs dat de lightstrip zelf $ 153 kostte, ter vergelijking.

Als een van de nieuwste toevoegingen aan het Philips Hue-ecosysteem dat in oktober werd gelanceerd, wordt de Gradient Ambiance Lightstrip een langverwachte optie om adresseerbare RGB-verlichting in uw ruimte te brengen. Het meet 6 voet lang en bovenop het koppelen met het grotere Hue-ecosysteem via Zigbee voor Siri-, Alexa- of Assistent-integratie, werkt het vanzelf dankzij Bluetooth-connectiviteit. Plus je krijgt een extra 3 voet dankzij de meegeleverde verlenging. Bekijk de Hue Gradient Ambiance Lightstrip van dichtbij in onze lanceringsverslaggeving.

Beste inruildeals

9to5Google houdt ook maandelijks de beste inruildeals op Android-smartphones en meer bij. Zorg ervoor dat u de beste inruildeals van deze maand bekijkt wanneer u besluit dat het tijd is om uw apparaat te upgraden, of ga gewoon rechtstreeks naar onze inruilpartner als u uw gebruikte apparaten wilt recyclen, verhandelen of verkopen voor contant geld en ondersteuning 9to5Google onderweg!

Abonneer je op de 9to5Toys YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s, recensies en meer!

HyperX Cloud MIX Buds review: echte draadloze gaming-oordopjes voor thuis of onderweg [Video]

Monolith M1000ANC review: de high-end Bluetooth-hoofdtelefoon van Monoprice is nog steeds betaalbaar [Video]

Corsair K70 RGB Pro review: een solide gamingtoetsenbord boordevol functies [Video]

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *