Welkom terug! Welkom terug bij Week in Review, de nieuwsbrief waarin we snel de meest gelezen berichten van TechCrunch van de afgelopen week samenvatten. Wil je hem elke zaterdagochtend in je inbox? Registreer hier.

Klaar? Laten we er gewoon in duiken.

meest gelezen

Wat te verwachten van Apple’s iPhone-evenement: Apple-evenementen hebben de neiging om alle lucht uit de kamer te zuigen in de dagen voorafgaand aan hen, omdat … nou ja, niemand wil iets groots nieuws aankondigen om het meteen te laten overschaduwen door de iPhone 37. Onze meest gelezen post deze week was verreweg de samenvatting van Brian van wat we misschien / waarschijnlijk / zeker zullen zien aangekondigd op het Apple-evenement op 7 september.

Rogan interviewt Zuck: Als je in 2022 op internet zit, weet je waarschijnlijk wie zowel Joe Rogan als Mark Zuckerberg zijn. Klinkt een gesprek van drie uur tussen hen als iets voor jou? Als dat zo is, bekijk dan Zuck’s verschijning op de Joe Rogan Experience. Als dat niet het geval is, maar je wilt toch de hoogtepunten, bekijk dan Devin’s on-the-fly samenvatting van Zuck’s gedachten over kunst, de evolutie van sociale media en waarom elke dag wakker worden voelt alsof je ‘in de maag wordt geslagen’.

WhatsApp krijgt ingebouwde boodschappenbestelling in India: Een half miljard mensen gebruiken WhatsApp elke maand in India en die mensen kunnen het platform nu gebruiken om boodschappen te bestellen dankzij een nieuwe samenwerking tussen Meta, Jio Platforms en India’s grootste retailer, Reliance Retail.

Twitter stopt poging om geld te verdienen met porno: Twitter wilde naar verluidt iets van een OnlyFans-concurrent in zijn platform inbouwen, maar heeft voorlopig op de rem getrapt. “Twitter heeft dit project blijkbaar in de wacht gezet”, schrijft Amanda, “nadat een ‘rood team’ van 84 medewerkers, dat was ontworpen om het product te testen op beveiligingsfouten, ontdekte dat Twitter geen materiaal voor seksueel misbruik van kinderen (CSAM) en niet-consensuele naaktheid kon detecteren op schaal.”

Royal Caribbean + SpaceX: Slechts een paar dagen na de aankondiging van een samenwerking om Starlink naar T-Mobile-telefoons te brengen, heeft SpaceX’s satellietgebaseerde internetinspanning nog een grote nieuwe klant: Royal Caribbean. De cruisemaatschappij kondigde deze week aan dat het Starlink-connectiviteit toevoegt aan haar hele vloot. Het zal in eerste instantie alleen aan de kust werken, maar ze verwachten dat het de komende jaren midden op de oceaan zal werken.

Fotocredits: Royal Caribbean

audio-overzicht

Wat is er deze week aan de hand in podcastland van TC? Darrell en Jordan gingen zitten met de oprichter van Abridge op Gevonden om te horen over de inspanningen van het bedrijf om patiënten te helpen hun vaak met jargon gevulde doktersafspraken beter te begrijpen, de kettingreactie crew bracht wat tijd door met graven in het doolhof dat de grote “Merge” -netwerkupgrade van Ethereum is, en Matt Burns leerde alles over hoe je een Serie A moet pitchen (en hoe het proces verschilt van het verhogen van een zaadronde) op TechCrunch Live.

techcrunch+

Hoewel we een heleboel dingen – nieuws, recensies, interviews en meer – helemaal gratis op TechCrunch publiceren, kunnen we in onze ledensectie TechCrunch+ diep ingaan op de onderwerpen die lezers ons vertellen dat ze het belangrijkst zijn. Wil je het bekijken zonder de volledige prijs te betalen? Het marketingteam vertelt me ​​​​dat je met de promotiecode “WIR” 15% korting krijgt op een jaarlijks lidmaatschap. Oh! En nu we het toch over promocodes hebben, hier is een link waarmee je 15% korting krijgt op passen (exclusief Online/Expo-passen) voor onze grootste show van het jaar, TechCrunch Disrupt.

Dit is waar TC+-leden deze week het meest op hebben geklikt:

Waarom de meeste VC-deals in een vroeg stadium uit elkaar vallen?: Waar zijn beleggers naar op zoek in de due diligence-fase? Haje ging zitten met een paar beginnende investeerders om het proces beter te begrijpen, en de belangrijkste redenen waarom deals vaak mislukken.

Beleggers geven details over hun rode (en groene) vlaggen: Ondertussen haalde Rebecca een andere groep investeerders in om erachter te komen waarom ze wegliepen – of, hopelijk, in de richting van — een potentiële investering.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *