Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, hetzelfde geldt voor mobiele applicaties. De ontwikkeling van mobiele apps evolueert snel en heeft een toenemende vraag in de markt. Elk bedrijf probeert unieke en creatieve toepassingen te introduceren om het succes te vergroten.

Een bijzonder interessante sector is de bedrijfsontwikkeling van mobiele applicaties. Bedrijven gebruiken ze steeds vaker voor het gemak en om tijd en geld te besparen. Het bouwen van een mobiele applicatie specifiek voor de vereisten van een onderneming staat bekend als: ontwikkeling van mobiele apps voor ondernemingen. Gebruikers van zo’n app zijn vaak de medewerkers van de organisatie en het doel is om bedrijfsprocessen te stroomlijnen.

Maar met al deze voordelen komen de moeilijkheden, voornamelijk in verband met het ontwikkelingsstadium. Zoals elk bedrijfssysteem werken bedrijfsapps met bedrijfsdatabases en ondergaan frequente gegevensoverdrachten. Daarom moeten ze worden gemaakt met een sterke beveiliging en schaalbaarheid in gedachten. Bovendien moeten zakelijke mobiele apps consistent zijn op alle platforms en apparaten, zelfs meer dan consumentenapps, omdat elke fout het bedrijf uiteindelijk veel geld kan kosten.

Ontwikkeling van mobiele apps op maat

Wat is aangepaste mobiele applicatie-ontwikkeling? Het is het proces van het maken van programma’s die zijn afgestemd op uw bedrijf. Zo’n applicatie is speciaal gemaakt voor de behoeften van een bepaalde groep mensen. Hoewel de meeste applicaties tot op zekere hoogte uniek zijn, maken ze vaak gebruik van vooraf gebouwde functies van andere makers. Maar soms zijn originele en inventieve oplossingen nodig. Verbeterde beveiliging, grotere schaal, gebruiksgemak en nadruk op voordelen zijn slechts enkele van de voordelen van softwareontwikkeling op maat voor bedrijven.

Ontwikkelingsbedrijf voor web- en mobiele apps

Er zijn veel web- en mobiele app-ontwikkelingsbedrijven op de markt. Hun aantal groeit snel en daardoor neemt ook de concurrentie toe. Laten we dus eens kijken wat deze bedrijven doen en hoeveel het de klant gaat kosten.

Procedure: ontwikkeling van mobiele apps

Hoewel veel bedrijven nu de waarde van mobiele apps erkennen, heeft niet iedereen de vaardigheden om er een te bouwen. Bedrijven die uitblinken in deze branche, volgen meestal een paar belangrijke stappen:

 1. strategie

 2. analyse en planning.

 3. ontwerp.

 4. ontwikkeling van een mobiele applicatie,

 5. testen

 6. implementatieondersteuning en advertenties.

Natuurlijk zullen er meer punten in het proces zijn, maar deze fasen zijn de belangrijkste.

Kosten van ontwikkeling van mobiele apps

De prijskwestie is voor velen de sleutel. Dus volgens thedroidsonroidsgemiddeld zijn de prijzen als volgt:

 • Een eenvoudige mobiele app voor 1 platform kost $ 25.000 – $ 50.000

 • Een app met gemiddelde complexiteit voor 1 platform kost ongeveer $ 50.000 – $ 100.000

 • Een complexe app voor 1 platform kost meer dan $100.000

Natuurlijk kunnen de prijzen variëren, dus u moet goed nadenken over wat er precies voor u nodig is.

Tips voor het kiezen van een bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele apps

 1. Lees recensies van klanten. Dit is erg belangrijk, want het is de mening van klanten die een indicator is voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 2. Bedrijfservaring. De kwaliteit van het werk wordt doorgaans beïnvloed door de ervaring van de organisatie, daarom kan dit ook een cruciale overweging zijn bij het kiezen van een bedrijf.

 3. Betrouwbare QA en testtechnieken. Bedrijven moeten er altijd voor zorgen dat het eindproduct vrij is van bugs en technische fouten voordat het de klant bereikt.

 4. Veiligheid van app-idee. Zorg ervoor dat de ontwikkelaar sterke ideeënbescherming gebruikt en de vertrouwelijkheid respecteert.

 5. Voldoen aan ontwerpnormen. Besteed aandacht aan bedrijven die goede interface-ontwerpers hebben, want dit is een van de sleutels tot succes.

Tot slot, hier zijn er een paar topbedrijven voor de ontwikkeling van mobiele apps (volgens koppeling)

1. Algoworks

2. Hyperlink InfoSystem

3. Mercurius ontwikkeling

4. De NegenHertz

5. Zijbank

6. Blue Label-labs

7. netguru

8. Naakt

9. MobiDev

10. S-PRO

.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *