Het Apple-logo is te zien in deze illustratie, genomen op 22 augustus 2022. REUTERS/Dado Ruvic/Illustration/File Photo

Registreer nu voor GRATIS onbeperkte toegang tot Reuters.com

6 september (Reuters) – Apple Inc (AAPL.O) zal waarschijnlijk woensdag een nieuwe lijn iPhones, Watch Series 8 en andere producten onthullen tijdens een evenement dat wordt verwacht door Wall Street en zijn legioenen klanten.

Het evenement, “Far Out”, begint om 1700 GMT in het Steve Jobs Theatre in het hoofdkantoor van Apple in Cupertino, Californië. Het is het eerste indoorevenement van het bedrijf sinds de pandemie.

Op basis van rapporten zijn hier enkele van de verwachte aankondigingen:

Registreer nu voor GRATIS onbeperkte toegang tot Reuters.com

iPhone 14

Apple lanceert meestal nieuwe iPhones tijdens het evenement in september. Het nieuwste apparaat zal naar verwachting updates voor de camera, opslag en ontwerp bevatten, evenals satellietnetwerkconnectiviteit.

De “mini”-versie van de iPhone kan volgens rapporten worden stopgezet.

Prijs- en bundelopties voor Apple’s vlaggenschipproduct zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden, aangezien tientallen jaren van hoge inflatie eisen voor alle, maar de meest premium smartphones.

“Apple zou ervoor kunnen kiezen om de prijs van de Pro-modellen te verhogen en de lagere modellen ongewijzigd te laten”, zei BofA Securities-analist Wamsi Mohan.

SATELLIET NETWERK CONNECTIVITEIT

Satellietnetwerkconnectiviteit was een van de testfuncties voor iPhone 14 vóór massaproductie, zei Ming-Chi Kuo, analist van TF International Securities, bekend om zijn nauwkeurige voorspellingen met betrekking tot de productlanceringen van Apple.

De mogelijke functie zou gebruikers in staat stellen nood-sms-berichten te verzenden in situaties waarin ze geen netwerk hebben.

APPEL HORLOGE

De Watch Series 8 zal naar verwachting een groter scherm en meer gezondheidsfuncties hebben, waaronder een lichaamstemperatuursensor.

Het bedrijf kan ook een Pro-versie van de Watch lanceren.

AIRPODS PRO 2

Het nieuwe model zal waarschijnlijk een verbeterde geluidskwaliteit en meer sensoren hebben. De behuizing zal naar verwachting water- en zweetbestendig zijn, met ondersteuning voor magsafe draadloos opladen.

Sommige rapporten suggereren dat de behuizing een type-C-poort zou kunnen hebben.

AUGMENTED REALITY/VIRTUAL REALITY-HEADSETS?

Er is nieuwsgierigheid onder investeerders en fans naar een mixed reality-headset, maar analisten verwachten dat het product pas volgend jaar wordt gelanceerd vanwege aanhoudende knelpunten in de toeleveringsketen.

“Er kunnen aanwijzingen zijn voor een nieuw AR/VR-product, hoewel het onwaarschijnlijk is dat deze vóór 2023 wordt gelanceerd”, zei Mohan van BofA Securities.

Hier is een lijst van Apple-lanceringen op eerdere evenementen:

Registreer nu voor GRATIS onbeperkte toegang tot Reuters.com

Rapportage door Nivedita Balu en Eva Mathews in Bengaluru; Bewerking door Shounak Dasgupta

Onze normen: de Thomson Reuters Trust Principles.

.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *