Apple zal de iPhone 14-serie aankondigen tijdens het Apple-evenement op 7 september. We hebben het afgelopen jaar veel prikkelende geruchten gehoord over de telefoons, vooral de Pro-modellen. Ik ben net zo opgewonden als iedereen, vooral omdat ik fulltime ben overgestapt op de iPhone.

Het afgelopen jaar heb ik de iPhone 13 Pro Max als mijn dagelijkse stuurprogramma gebruikt, wat te zien is aan de kracht, het prachtige 120Hz-scherm en de geweldige camera’s – om nog maar te zwijgen van die geweldige batterijduur. Maar sinds september vorig jaar zit me één ding echt dwars: de massa.

iPhone 13 Pro Max recensie

6,7-inch iPhone 13 Pro Max vs. 6,1-inch iPhone 13 (Afbeelding tegoed: Tom’s Guide)

Hoewel ik grote handen heb, houd ik niet van grote telefoons vanuit ergonomisch oogpunt, en de iPhone 13 Pro Max behoort daar zeker bij. Met zijn grote 6,7-inch display en scherpe randen is het geen apparaat dat ik gemakkelijk met één hand kan bedienen, en ook niet comfortabel. En dat irriteert me mateloos. Het gebruik van dit toestel was een haat-liefdeverhouding, hoewel toegegeven vooral aan de liefdeskant.

Hoewel ik grote handen heb, houd ik niet van grote telefoons vanuit ergonomisch oogpunt en de iPhone 13 Pro Max hoort daar zeker bij.

Categories: HomeMobile

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *