Gemdrops brengt PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van ritmegame uit Kizuna AI: Raak de beat aan! begin 2023 met een nieuwe “Non-VR Mode” en ondersteuning voor PlayStation VR- en PlayStation VR2-apparaten, kondigde de ontwikkelaar aan.

Kizuna AI: Raak de beat aan! voor het eerst gelanceerd als een virtual reality-only titel voor Quest-apparaten op 12 oktober 2020.

De PlayStation 5- en PlayStation 4-versies van Kizuna AI: Raak de beat aan! zal speelbaar zijn op de Happinet-stand op Tokyo Game Show 2022, die loopt van 15 tot 18 september in Makuhari Messe in Chiba, Japan.

Hier is een overzicht van de nieuwe releases, via Gemdrops:

■ Wat is Kizuna AI: Raak de Beat aan!?

Een ritmespel waarin je kunt spelen met Kizuna AI. Oorspronkelijk beschikbaar voor Meta Quest, is er nieuwe inhoud toegevoegd, evenals de “Non-VR-modus” die het mogelijk maakt om zonder virtual reality-apparaat te spelen. Het gebruik van controller-ingangen geeft de game een nieuw leven en geeft een nieuw gevoel aan ritmegames. Maar natuurlijk worden virtual reality-apparaten ondersteund. De game biedt ook meer dan alleen de traditionele manier om ritmegames te spelen in een virtual reality-ruimte met de meegeleverde “View Mode”. Hierdoor kun je in elke fase vrij door de omgeving bewegen. Dus als je deze titel speelt, kun je “Kizuna AI ontmoeten in de virtuele ruimte”.

■ Compatibel met PlayStation VR en PlayStation VR2

Deze titel is compatibel met virtual reality-apparaten (het kan ook zonder virtual reality-apparaat worden gespeeld). De PlayStation 5-versie ondersteunt PlayStation VR2, die gepland staat voor begin 2023. Dit zorgt voor een meer realistische ervaring.
In de PlayStation 4-versie gebruik je de PlayStation Move-bewegingscontroller samen met het PlayStation VR-apparaat om in de virtual reality-ruimte te spelen.

■Tokyo Game Show 2022-tentoonstelling

Een demo van de PlayStation 4- en PlayStation 5*-versies zal speelbaar zijn in de Happinet-stand. Daarnaast zal nieuwe informatie worden aangekondigd tijdens de “Kizuna AI: Raak de Beat aan! Nieuw Info & #kzn(Kizuna) chan Mini Live Stage”-evenement op 18 september om 13:30 JST. Dit wordt gestreamd op YouTube en Niconico, dus we hopen dat degenen die de demo op Tokyo Game Show 2022 niet kunnen spelen, uitkijken naar deze uitzending.

*De speelbare demo is een ontwikkelingsbuild. De daadwerkelijke release van de PlayStation 5-versie zal verbeterde graphics hebben.

■ Titelsamenvatting

 • Titel: Kizuna AI: Raak de beat aan!
 • Geslacht: Ritme
 • Publicatiedatum: begin 2023
 • Platform: PlayStation 5, PlayStation 4
 • Talen:
  • Tekst: Engels, Japans, Chinees (traditioneel en vereenvoudigd)
  • Geluid: Japans
 • Prijs: Nader te bepalen (digitale versie)
 • Beoordeling: Nader te bepalen

■ Downloadbare inhoud

Extra kostuums en muzieknummers gepland.

Bekijk een nieuwe reeks schermafbeeldingen in de galerij.

schermafbeeldingen


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *