Als vastgoedcoach beschouw ik het als een eer om een ​​“wizard of oz” moment met je te hebben. Met andere woorden, de aard van coaching vereist dat agenten en makelaars het gordijn opentrekken en de ‘magie’ van hun bedrijfsvoering onthullen.

Nu sommigen van ons financiële problemen beginnen te voelen in verschillende delen van het land, zie ik iets dat schadelijk is voor hun aanhoudend zakelijk succes.

Deze schadelijke gewoonte houdt hoe dan ook vast aan dezelfde marketingstrategie, en het kan het verschil maken tussen wel of niet bloeien tijdens een recessie.

Verschillende agenten hebben hun wens geuit om op koers te blijven en exclusief te blijven verkopen om nieuwe aanbiedingen aan te trekken. Dat werkt misschien niet als de tarieven stijgen, contracten worden opgezegd en het aantal dagen op de markt toeneemt.

Wanneer de markt verschuift, jouw markting zou moeten verschuiven!

Deze marktverschuiving onthult dat contantkopers koning en koningin zijn. Waarom? Omdat ze niet verplicht zijn om de rente te verhogen. Wie ook op de shortlist zou moeten staan, afhankelijk van waar u zich bevindt, is de herintroductie van internationale, contante kopers, die oppakken na een pandemische vertraging.

Ook kan het worden van een expert in het verbinden van potentiële huizenkopers met aanbetalingshulp ertoe bijdragen dat kopers worden beïnvloed door stijgende rentetarieven buiten het hek en in een nieuw huis. Wist u dat 33% van de geweigerde leningen naar verluidt waarschijnlijk zou zijn afgesloten met ondersteuning van aanbetalingen? Momenteel wordt 84% van de programma’s voor aanbetalingen gefinancierd, waardoor ze een geweldige kans zijn, aangezien de markt verschuift van de markt voor hot-sellers.

Als de “Fair Housing Equalizer” (een leuke bijnaam van mijn vrienden bij Atlantic Bay Hypotheek Groep gaf me als een nationale pleitbezorger voor eerlijke huisvesting en bedrijfstrainer), zou ik worden gegeven om niet uit te leggen hoe u uw marketing kunt verschuiven terwijl de markt verschuift terwijl u eerlijke huisvesting handhaaft.

Hier is nog een eenvoudig spreekwoord: beschrijf uw middelen, niet de mensen

Zo wijzen we nooit iemand af. Iedereen heeft recht op een eerlijke huisvesting.

Zo kunnen we in onze marketing de middelen beschrijven die we hebben voor contante kopers, zowel internationaal als lokaal. We kunnen de ondersteuningsprogramma’s voor aanbetalingen in ons gebied beschrijven die gericht zijn op leraren, eerstehulpverleners en dergelijke.

Misschien heb je een specifieke aanduiding of certificering, promoot het meer. Bovendien kunt en moet u – op sociale media en in andere marketing – uw getuigenissen delen van tevreden en vroegere klanten die werden geholpen door deze specifieke bronnen. Zorg ervoor dat u die bronnen een naam geeft.

Door uw specifieke middelen te delen – dit is uw unieke verkoopvoorstel – en hoe die middelen goed hebben gediend, trekt u meer mensen aan die die specifieke middelen nodig hebben.

Betekent dit alles dat we aanbiedingen volledig verlaten? Natuurlijk niet! Maar de meesten van ons hebben een eindig marketingbudget, dus ik moedig u aan om uw beperkte tijd en dollars te besteden aan degenen die het meest kunnen profiteren van de veranderende marktomstandigheden.

We kunnen en moeten onze marketing aanpassen wanneer er een marktaanpassing plaatsvindt. Identificeer bij elke marktverschuiving de lokale marktveranderingen en spreek vervolgens met uw bronnen die deze verschuiving aanvullen. Dit is bijna hetzelfde als een cv aanpassen aan verschillende banen. Het is niet zo dat je je ervaring, middelen of sterke punten op verschillende cv’s vertelt.

In plaats daarvan markeert u gewoon wat het meest relevant is voor deze specifieke kans. Ik heb agenten en makelaars het afgelopen decennium in de slechtste tijden zien gedijen terwijl we vasthouden aan deze lessen.

Trouwens, als je niet over dergelijke middelen beschikt die tegen deze marktverschuiving spreken, is het tijd om terug naar school te gaan.

Dr. Lee Davenport is een vastgoedcoach en -adviseur. Neem contact met haar op via lee@learnwithlee.com.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *