Onder deze week nieuwe Disney+ releases is een korte oproep onthouden, geproduceerd en met Brie Larson in de hoofdrol, met een baanbrekende augmented reality-component die uit je tv springt. Larson werkte aan het project samen met haar partner Elijah Allan-Blitz, die het schreef en regisseerde. Vooruit herinnerenBij het debuut toonde het paar de korte film aan een aantal grote filmmakers, waaronder Quentin Tarantino en Steven Spielberg, in de hoop dat hun AR-creatie de grotere filmgemeenschap zal inspireren.

CinemaBlend had deze week de kans om Walt Disney Studios Lot in Burbank, Californië te bezoeken uitchecken herinneren en spreek met Larson en Allan-Blitz, naast een paar andere verkooppunten. Tijdens het gesprek vertelde Larson waarom het een bijzonder groot moment voor haar was om Steven Spielberg de korte film te laten zien. In haar woorden:

[Spielberg] was iemand die me in mijn eerste grote rol wierp toen ik 18 was. En dus gingen we naar Amblin en lieten het hem zien en het was een heel rond moment voor mij, omdat ik het gevoel had dat hij me dit geschenk gaf. En toen had ik het gevoel dat we hem dit geschenk konden geven om te gaan, zoals, weet je, dit is iets waar hij altijd erg in geïnteresseerd was. En we waren in staat om dit uit te zoeken en het is iets dat [he] kan gebruiken. Hij had zoiets van, mag ik dit gebruiken? Ja, dit is om te gebruiken. Dus, [Remembering] is heel bijzonder en het blijft mijn gedachten verruimen over wat mogelijk is.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *